Heb je een personal trainer in Utrecht nodig?

Woon jij in de buurt van (of in) Utrecht en wil je graag wat kilootjes kwijt? Heb je echter geen flauw idee hoe je moet beginnen? Dan kun je het beste via selsa een personal trainer in Utrecht inschakelen. selsa is jaren geleden opgericht door Selma Guiking (zelf personal trainer) en er zijn inmiddels al super veel trainers door heel het land bij aangesloten. Bij selsa kun je zowel een personal trainer in Utrecht inhuren als in een andere stad in Nederland. De trainers zitten namelijk heel erg verdeeld over het land. Als je met een van hen aan de slag wilt dan kun je kiezen uit drie verschillende programma’s, namelijk:

  • Het Fit & Sterk programma 
  • Het Afvallen programma
  • Het Gezonde Leefstijl programma

Zoals je ziet heeft elk programma de focus op een ander aspect dat heel belangrijk is om af te vallen. Het is echter niet zo dat de andere aspecten dan geen aandacht meer krijgen. Het enige wat je doet is jouw personal trainer in Utrecht op deze manier doorgeven welk aspect voor jou het belangrijkste is. Want in feite zijn ze alle drie even belangrijk om op een gezonde manier af te vallen. Als je het voor jou passende programma hebt gekozen dan kun je daarna kiezen of je 12, 24 of 48 sessies wilt afnemen. Hoe meer sessies je afneemt, hoe goedkoper ze per stuk worden, dat is natuurlijk logisch. Bedenk je dus goed hoe lang je met jouw personal trainer in Utrecht aan de slag wilt en of je op den duur wellicht zelf verder kunt met de tips en adviezen die je hebt gekregen.

Tijdelijke personal trainer in Utrecht

Het kleinste programma dat ze bij selsa aanbieden is 12 sessies met die personal trainer uit Utrecht (of elke andere stad). Dit is volgens selsa voldoende om in een prettig sportritme te komen en je de oefeningen voldoende eigen te maken. Veel mensen kunnen na deze 12 weken zelf weer aan de slag en hebben voldoende aan de handvaten die ze in die sessies hebben gekregen. Met andere woorden: Ze hebben de smaak te pakken en kunnen vanaf dat moment zelf aan de slag. Andere mensen hebben die personal trainer uit Utrecht veel langer nodig, en dan voornamelijk omdat ze het moeilijk vinden zichzelf te motiveren. Zelf kunnen sporten bestaat namelijk uit weten wat je moet doen, maar ook jezelf ertoe aanzetten. Als jij weet dat je dat lastig vindt dan is het waarschijnlijk slim om 24 of 48 sessies te boeken bij deze personal trainer in Utrecht.

Voedingsadvies om af te vallen

Je gaat natuurlijk in de eerste plaats met die personal trainer in Utrecht aan de slag met sport en beweging. Vergeet echter niet dat het ook heel belangrijk is om de juiste voeding tot je te nemen. Als je super veel sport maar tegelijkertijd ongezond eet dan val je echt niet af, en wordt je ook niet gezonder en fitter. Volg dus de adviezen van je trainer op, zowel op het gebied van sport als voeding. Dan merk je waarschijnlijk sneller resultaat dan je dacht. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn