De cursus heftruck

terratrainingen - cursus heftruckAls u al uw werknemers klaar wilt maken voor het werken in een groot magazijn, waar met heftrucks gewerkt zal gaan worden, dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Graag willen wij namelijk even van deze gelegenheid gebruik maken om u erop te wijzen dat al het personeel dat hiervoor ingezet gaat worden een cursus heftruck zal moeten volgen. Het bedienen van zo’n wagen brengt nogal wat risico’s met zich mee en het is van groot belang dat de bestuurder:

  • Deze goed in weet te schatten
  • De praktijk onder de knie krijgt
  • Meer te weten komt over de achtergrond
  • Leert hoe hij of zij ergonomisch verantwoord de truck kan besturen.

Dit komt allemaal aan bod in de cursus heftruck. Als al de betreffende medewerkers deze cursus heftruck volgen, dan weet u niet alleen zeker dat zij hun werk veilig uit kunnen voeren, maar ook dat alle werkzaamheden in het magazijn op een efficiënte wijze uitgevoerd worden. En dat kan uw bedrijf natuurlijk alleen maar ten goede komen! Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor de cursus heftruck voor u en uw personeel te kiezen. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook voor te gaan. En dan kunt u het beste kiezen voor de firma Terra Trainingen, waar u aan het enige juiste adres bent voor dergelijke cursussen. Meer informatie over ons vindt u in de volgende alinea, dus lees snel verder!

Een cursus heftruck, basisniveau en herhalingscursussen

Het mooie van een cursus heftruck bij ons is dat uw medewerkers gelijk de fijne kneepjes van het vak leren. Maar daar komt nog eens bij dat wij ook herhalingscursussen op dit gebied aanbieden. Vaak komt het namelijk voor dat magazijnpersoneel de wagen zo goed weten te bedienen, dat er een soort nonchalance insluipt. Ook kan het zijn dat de werkzaamheden routinematig uitgevoerd gaan worden, wat ten koste gaat van de oplettendheid. Juist daarom biedt het instituut Terra Trainingen ook herhalingstrainingen aan. Wij raden ten zeerste aan om geregeld weer een nieuwe cursus heftruck te volgen, zodat uw kennis up to date blijft en zodat uw magazijnpersoneel weer fris aan de slag kan, zonder in een sleur te vervallen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar bent u bang dat dit u flink in de papieren kan gaan lopen? Wilt u beslist geen dief zijn van uw eigen portemonnee en zou u het liefst voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en dus een voordelige cursus heftruck willen regelen? Dan kunt u niet meer om ons heen. Wij zijn namelijk niet alleen een gerenommeerd instituut, maar wij hanteren ook hele aantrekkelijke tarieven. Kortom, bij Terra Trainingen vindt u een interessante prijs kwaliteit verhouding die u nergens anders aantreft. Surf dus snel naar onze website terratrainingen.nl en meld u alvast aan!

Heeft u nog vragen?

Ondanks de uitgebreide informatie in deze tekst en op onze website kan het natuurlijk nog zo zijn dat u met vragen over de cursus heftruck bent blijven zitten. In dat geval raden wij u aan om even contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om u te woord te staan. Zij nemen uitgebreid de tijd voor al uw vragen over dit onderwerp. Daar kunt u zeker van op aan! U kunt ons bereiken door te bellen, te mailen, of via het contactformulier op terratrainingen.nl. Wij hopen u snel te zien bij de cursus heftruck!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn