De Ortlieb fietstas is geen overbodige luxe

Bent u dol op fietsen en maakt u in principe elke zomer vele fietstochten met uw partner, gezin of vrienden? Reist u heel Europa af op de fiets en kent u eigenlijk geen andere manier om reizen te maken? Dan hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen dat een goede stevige fietstas onmisbaar is. De kans dat u daarom al bekend bent met Ortlieb is niet gering. Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe tas van dit geweldige merk of mocht u onervaren zijn en daarom weleens de diverse producten van Ortlieb willen bekijken, dan bent u op onze website aan het goede adres. We verkopen namelijk allerlei soorten fietstassen van zeer uiteenlopende merken die allen aan onze hoge standaard voldoen. U zoekt bijvoorbeeld een tas van Ortlieb, dan kunt u op fiets-tassen-shop.nl snel al hun actuele producten bekijken. Ze zitten natuurlijk ook niet stil en blijven met nieuwe nog duurzamere producten komen zodat u ook in de toekomst van Ortlieb kunt genieten. Het vervoer van uw tent, kleding, voedingsmiddelen en alle extra’s die u tijdens een lange fietsvakantie meeneemt moeten al aan bepaalde voorwaarden voldoen. Het moet in de eerste plaats lichtgewicht zijn en wel tegen een stootje kunnen. Het moet watervast zijn en eenvoudig uit te klappen zijn. Onze Ortlieb tassen maken het u nog eenvoudiger vanwege de handige opbergmethodes en het feit dat al hun producten waterdicht zijn. Want ondanks het feit dat u in de zomer fietst, kan het weer opeens omslaan, zeker als u bijvoorbeeld in het noorden of ergens in de bergen gaat reizen.

Zoekt u kwaliteit voor onderweg? Kies dan voor Ortlieb

Een Ortlieb tas herkent u uit duizenden vanwege het opvallende design. Ze zijn erg kleurrijk en mooi afgewerkt met een gladde stof zodat waterdruppels geen vat krijgen. De Ortlieb tas is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Want we hebben het dusver over lange fietstochten gehad, maar u kunt ongetwijfeld ook wel een stevige tas gebruiken die u om uw schouders kunt hangen als u met de fiets naar uw werk gaat. De bagagetas en rugtas behoren dan ook zeker tot het uitvoerige assortiment van dit gerenommeerde topmerk. Om het uitzoeken van het juiste Ortlieb product eenvoudiger voor u te maken is het daarom mogelijk om per categorie aan te vinken wat u nodig hebt. U kunt daarbij denken aan:

  • Enkele en dubbele fietstassen,
  • Rugzakken en fietsmanden,
  • En overige tassen zoals de reeds genoemde bagagetassen maar ook sporttassen.

Hebt u een keuze kunnen merken maar vindt u Ortlieb net iets te duur? Kijk dan ook even bij de andere topmerken waar we fietstassen van verkopen. En u kunt natuurlijk ook even wachten met bestellen tot we uw favoriete tas in de aanbieding hebben gedaan. Abonneer u op de nieuwsbrief of volg ons via diverse sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste kortingen en de nieuwste producten van onder andere Ortlieb.

Dit bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan

Dit topmerk uit Duitsland wil simpelweg de beste zijn. Ze fabriceren producten die jarenlang, zo niet decennialang meegaan en zowel koude als warme temperaturen weerstaan. Ze kenmerken zich door hun duurzaamheid, hun stevigheid, het opvallende uiterlijk en natuurlijk hun betrouwbaarheid. Een miskoop is simpelweg onmogelijk als u voor dit merk hebt gekozen. Mocht u hier nog vragen over hebben of als u iets meer wilt weten over het bestelproces dan kunt u natuurlijk snel contact met ons opnemen. Klim in de pen en schrijf en e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust eventjes op. Bestelt u boven de 50 euro? Dan betaalt u geen verzendkosten! Bekijk snelle aan fietstassen op https://www.fiets-tassen-shop.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn