Waar kan ik mijn sloopauto verkopen?

Vorige week moest ik mijn auto weer laten keuren en mijn grootste nachtmerrie werd toen werkelijkheid; de monteur vertelde mij dat mijn wagen nu echt niet meer geschikt was om mee op de weg te gaan. Ik kan u vertellen dat de grond onder mijn voeten zakte toen ik dit hoorde. Ik ben namelijk heel erg gehecht aan mijn auto en kon het maar moeilijk verkroppen dat alles wat ik in mijn leven liefheb, ineens afgekeurd werd. Gelukkig ben ik niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten en ik heb mij meteen voorgenomen dat ik mijn sloopauto verkopen wilde. Ik had namelijk wel in de gaten dat dit de enige manier zou zijn om de pijn een beetje te verzachten. Wanneer ik namelijk mijn sloopauto verkopen zou, was er nog een kans dat ik geld zou ontvangen voor mijn oude wagen. Dat sprak mij natuurlijk heel erg aan want ik vond het onverdraaglijk om te accepteren dat ik hem maar gewoon bij de monteur zou moeten laten staan. Ik wilde niet dat iemand nog geld aan mijn auto zou verdienen en daarom ben ik maar eens even op zoek gegaan naar een bedrijf aan wie ik mijn sloopauto verkopen kon. Deze heb ik uiteindelijk gevonden via het internet en hoe dit ging en wat ik van dit bedrijf vond, wil ik graag op papier zetten. Ik hoop dat ik daar anderen mee kan helpen wanneer zij momenteel ook hun sloopauto verkopen willen.

Een sloopauto verkopen via het internet

Ik ben al van jongs af aan iemand die niet snel uit het veld geslagen is. Vandaar dat ik ook altijd meteen een probleem aanpak wanneer het zich aan mij aandient. Zoals ik in het voorgaande reeds geschreven heb, moest ik een bedrijf vinden aan wie ik mijn sloopauto verkopen kon. Ik wilde namelijk mijn sloopauto verkopen en niet zomaar naar de sloop brengen. Dan krijg je er namelijk helemaal niets voor en dat ging mij een brug te ver. Ik heb vele jaren iedere zaterdag mijn wagen gepoetst en gepolijst en nu wilde ik hem niet zomaar aan de kant zetten. Vandaar dat ik er dus voor gekozen heb om mijn sloopauto verkopen te gaan. Dat is mij uiteindelijk gelukt nadat ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf bij wie dit allemaal mogelijk zou zijn. Ik ben hierdoor uiteindelijk terechtgekomen bij Sloopautoverkopen.com. Zoals de naam van deze site al zegt, moet je hier zijn wanneer je een sloopauto verkopen wilt. Ik heb daarom snel even contact opgenomen met dit bedrijf en dat is mij heel erg goed bevallen, anders schreef ik deze recensie ook niet zo positief over dit bedrijf. Hier vertelde men mij namelijk dat ze mijn auto graag wilden overnemen. Dat vond ik heel erg fijn om te horen, sterker nog; het was precies wat ik wilde horen. Ik hoefde dus ook niet lang te twijfelen over de vraag of ik al dan niet met dit bedrijf in zee zou willen gaan.

Ik ben blij met het geld dat ik ontving

Het is natuurlijk altijd leuk om geld te krijgen voor iets wat door een ander als waardeloos getaxeerd is. Ik ben dus heel erg blij dat ik Sloopautoverkopen.com gevonden heb. Het sloopauto verkopen wordt door dit bedrijf een heus feestje. Ik ben dus heel erg blij dat ik:

  • Dit bedrijf heb weten te vinden
  • Mijn wagen aan deze firma heb aangeboden
  • Geld heb mogen ontvangen voor mijn oude auto

Ik raad iedereen aan om vandaag nog even een kijkje te nemen op de site van dit bedrijf. Hier vindt u namelijk allerlei informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn