De perfecte wandelreis boeken?

De perfecte wandelreis boeken?Een wandelreis is de ideale manier om fit te worden terwijl je op vakantie bent. Een avontuurlijke vakantie om jouw sportieve doelen te behalen. Je wordt snel fit en ondertussen kom je op de mooiste plekken en wordt het een onvergetelijke ervaring. Kijk voor meer informatie op royvanlangen

Kies voor een wandelreis met Roy Reizen!

Roy Reizen is gespecialiseerd in sportieve wandelreizen en biedt jou de keuze uit een divers aanbod van zowel zomer- als winterwandelreizen. Bij de deze vakanties zijn veel wandelervaring of een extreme fitheid geen vereiste. Echter, een goede basisconditie is wel vereist. Er wordt namelijk samengewerkt met verschillende groepen op elk denkbaar niveau. Zo is er altijd een geschikte reis voor jou mogelijk. Er zijn een paar goede redenen waarom een wandelreis met Roy Reizen een perfecte keus is:

  • Prachtige locaties
  • Professionele begeleiding
  • Individuele aandacht
  • Sneeuwschoenaandelen

Met Roy Reizen heb je de mogelijkheid om een wandelreis te maken op de prachtigste locaties in Europa. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige reis in de bergen bij Valpelline in Italië. Je kan ook kiezen voor een reis in de besneeuwde bergtoppen in het Bregenzerwald in Oostenrijk. Tijdens de wandelvakanties met Roy Reizen maak je niet alleen prachtige herinneringen maar ook mooie belevingen. Professionele begeleiding is uiteraard erg belangrijk in bergachtige omgevingen. Roy is gediplomeerd International Mountain Leader, en zal er voor zorgen dat een wandelreis veilig verloopt. Hij begeleidt al jarenlang groepen met wandelreizen, bootcamos en buitensporten. Dankzij deze jarenlange ervaring beschikt hij over de benodigde kennis en deskundigheid om groepen van alle leeftijden en niveaus optimaal te kunnen begeleiden. Aangezien Roy de opleiding tot International Mountain Leader heeft afgerond, weet hij als geen ander dat voldoende afwisseling noodzakelijk is om plezier te halen uit een avontuurlijke wandeltocht. Het is belangrijk dat er bij een wandelreis genoeg aandacht wordt geschonken aan het individu. Roy biedt daarom niet alleen individuele wandelreizen aan, maar zorgt er ook bij groepswandel vakanties voor dat elke deelnemer op maat toegesneden begeleiding ontvangt.

Sneeuwschoenwandelen

Een erg mooie wandelreis is het sneeuwschoenwandelen in Oostenrijk. Deze winterse wandelreis vindt plaats in het Oostenrijkse Kleinwalsertal. In plaats van gewoon wandelen ga je tijdens deze vakantie de sneeuw in. Dit is een uitdagende winteractiviteit waarbij je optimaal kan genieten van de mooie natuur in de winter. Deze wandelreis is ook erg geschikt voor beginnende wandelaars. De techniek kun je met de hulp van Roy namelijk vlot onder controle hebben. Daar komt nog bij dat voor zo’n wandelreis slechts een gemiddelde conditie nodig is. Voor veel mensen blijkt de reis in de praktijk namelijk geen enkel probleem te zijn. Sneeuwschoenwandelen begon duizenden jaren geleden als een wijze van vervoer en is inmiddels uitgegroeid tot een erg populaire winteractiviteit. Het is ook mogelijk om naar het prachtige Vercors te Frankrijk te gaan voor een wandelreis in de sneeuw. Hier zal je 3 dagen door de sneeuw wandelen en twee keer overnacht in verschillende berghutten. Hier bevindt zich geen skitoerisme en je bevindt je op zo’n 1500 meter hoogte.

Kijk voor een prachtige wandelreis dus bij Roy Reizen en boek direct een prachtige vakantie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn