Opzoek naar goede groepenkasten? Bekijk het uitgebreide aanbod van Sander Vunderink Elektromaterialen!

Bent u opzoek naar een geschikte groepenkast? Of dient u binnenkort een groepenkast te vervangen en zoekt u nog goede groepenkasten? Dan bieden wij van Sander Vunderink Elektromaterialen een fantastisch aanbod groepenkasten aan. Wij verkopen groepenkasten van het merk Eaton. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u met een Eaton groepenkast? Bekijk dan nu onze website voor meer informatie: sandervunderink.nl! Of neem gerust contact met een van onze vriendelijke medewerkers op. 

Eaton groepenkasten bestellen

Wij hebben gekozen om Eaton groepenkasten te verkopen, omdat ze tot de top van de markt behoren, gezamenlijk met ABB en Hager groepenkasten. Andere kleinere A-merken hebben wij niet opgenomen in ons assortiment. Wij specialiseren ons namelijk enkel in de top van de markt. Er is geen kwaliteit verschil tussen deze drie merken. Wel is de prijs verschillend. Daarbij is het formaat van de kasten anders, waardoor u kunt kiezen uit onze voorraad voor de meest geschikte variant voor u! De Eaton groepenkasten zijn er speciaal voor woningen, waarbij een groepenkast is opgebouwd met 1 – 3 DIN-rails. Belangrijk is om te beginnen met het plaatsen van de hoofdschakelaar in de groepenkast, geheel volgens de huidige eisen. Daarnaast komen er minimaal 2 of meer aardlekschakelaars in standaard groepenkasten. Alle groepen bij u in huis dienen te zijn aangesloten op een aardlekschakelaar. Vervolgens kunnen de groepen worden ingericht, ook wel installatieautomaten genoemd. Voor woningen mogen enkel B-karakteristiek gebruikt worden. Als u kiest voor kasten van Eaton, dan worden de groepen verdeeld over de aardlekschakelaar. Bepaalde veeleisende apparaten kunnen worden aangesloten op twee groepen. De meest populaire variant van de Eaton groepenkasten is de standaard groepenkast voor woningbouw met 5 of 6 groepen, waarbij de 8-12 groepen variant vooral in trek is bij verbouwingen met het oog op eventuele uitbreiding in de toekomst. Twijfelt u over het aantal benodigde groepen bij u thuis? Houdt u er dan rekening mee dat elk apparaat in huis van 2000 W of hoger een eigen groep nodig heeft. 

Uitvoeringen en uitbreidingsmogelijkheden Eaton groepenkasten 

Van de groepenkasten zijn er twee uitvoeringen, namelijk de 1-fase uitvoering en de 3-fase uitvoering. Dit is afhankelijk van de aansluiting bij u thuis vanuit het netbeheer. Een standaard huisaansluiting is een 1-fase uitvoering. De 3-fase uitvoering wordt veelal gebruikt bij grotere huizen en bedrijven. Er kunnen hierop grotere machines worden aangesloten. U kunt op uw energiemeter terugvinden, welke aansluiting u heeft, zodat u de juiste uitvoering Eaton groepenkast aan kunt schaffen. Als u de juiste uitvoering hebt, kunt u de groepenkast aanvullen met extra componenten speciaal voor groepenkasten. De meest verkochte opties zijn een beltrafo en een wandcontactdoos. Een beltrafo is speciaal voor de deurbel. Een extra wandcontactdoos op een vrije groep, is ideaal voor bijvoorbeeld een hogedrukspuit of voor een verlengkabel naar de tuin als u een feestje heeft. Wij van Sander Vunderink Elektromaterialen adviseren om hierop geen modems of verdeeldozen aan te sluiten. Geef dit de juiste plek in de meterkast en voorkom snoeren die door de hele groepenkast gaan. Overzicht bewaren is namelijk niet alleen efficiënter, maar ook veiliger. 

Eaton groepenkasten zijn dus ideale groepenkast systemen voor elke woning en elk bedrijf. Wij hebben ze in alle denkbare uitvoeringen op onze website staan en verkopen ze tegen het laagste tarief vergeleken met heel Nederland. Daarbij ontvangt u twee jaar garantie op uw groepenkast! 

Waarom kiezen voor Eaton:

  • A-merk behorend tot de top 3 beste kasten 
  • Voordelige prijzen
  • Diverse uitvoeringen leverbaar
  • Uitbreidingsmogelijkheden aanwezig

Voor de ideale groepenkast kiest u voor een Eaton groepenkast bij Sander Vunderink Elektromaterialen. Voorzien van de beste kwaliteit en het laagste tarief. Bekijk nu onze website voor meer informatie: 
sandervunderink.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn