De voordelen van payrolling

Easystaff is het bedrijf wanneer het aankomt op payrolling. Hier hebben ze een ruime ervaring op dit gebied en een uitstekende service. Dit ziet u al direct als u bij hen op de website gaat kijken. Ze bieden daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor payrolling aan aan verschillende groepen:

  • Werkgevers
  • Zelfstandige ondernemers
  • Intermediairs

Behoort u tot een van deze groepen? Dan kunnen wij u zeker aanraden om eens op de website van Easystaff te kijken. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om meer te weten te komen over payrolling. Denk bijvoorbeeld eens aan alle voordelen die u dit kan opleveren. Voor iedere groep is dit weer anders, maar een van de dingen die voor iedereen overeen komt is dat u zelf geen (salaris)administratie hoeft te doen. Voor veel werkgevers, zelfstandige ondernemers en intermediairs is dit een tijdrovende klus. Die tijd besteedt u natuurlijk liever aan andere werkzaamheden. Als werkgever is er daarnaast een bijkomend voordeel dat u niet langer de risico’s draagt van bijvoorbeeld een zieke medewerker. Als zelfstandig ondernemer hoeft u ook niet meer bang te zijn voor wanbetalers of werkloos raken. Door te kiezen voor payrolling verliest u geen geld en dat is toch wel heel erg prettig.

Wanneer kiest u voor payrolling?

De klanten van Easystaff hebben met uiteenlopende redenen gekozen voor payrolling. Bent u bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer? Dan is dat natuurlijk een fantastische stap om te nemen. Komt u echter vers uit loondienst? Dan kan dit een behoorlijke verandering zijn. Het lijkt natuurlijk fantastisch dat u nu zelf kunt bepalen voor wie u werkt en wanneer u dat doet, maar u neemt toch ook wel een aantal risico’s. Wat gebeurt er als u ziek wordt? En wanneer u te maken krijgt met een wanbetaler? Het voorspellen van de toekomst is lastig en sommige dingen kunt u nu eenmaal niet aan zien komen. In zo’n geval is het hebben van een vast salaris toch wel erg prettig. Als u als zelfstandig ondernemer kiest voor payrolling, dan kiest u voor alle voordelen. U kunt erop vertrouwen dat u netjes en op tijd uitbetaald wordt en ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het opstellen en versturen van facturen. Dit wordt allemaal voor u gedaan door de ervaren medewerkers van Easystaff. Wanneer u hier graag meer over wilt weten, vraag dan uw voorstel voor payrolling aan op de website van het bedrijf. Dit is de snelste manier om erachter te komen wat zij u precies te bieden hebben.

Nooit meer salarisadministratie doen

Als werkgever is het natuurlijk heerlijk om een team van deskundig personeel om u heen te hebben. Er zit hier echter wel een nadeel aan en dat is dat u de salarisadministratie zult moeten doen. Afhankelijk van de afspraken die u met uw werknemers heeft gemaakt, betaalt u hen ook door wanneer zij bijvoorbeeld ziek zijn en er zijn bepaalde regels waar u aan moet voldoen wanneer het aankomt op het indienen van ontslag. Dit kan het allemaal behoorlijk lastig maken om personeel aan te nemen. Maar het is toch ook wel weer heel erg fijn om zelf te kunnen bepalen wie er voor u bedrijf werken. Met payrolling behoudt u die mogelijkheid, maar heeft u niet meer de nadelen. Wordt er iemand ziek? Dan hoeft u hier niet voor te bepalen. Een ander voordeel van payrolling is ook dat u iemand niet meer voor een hele dag hoeft uit te betalen, maar alleen maar voor de tijd die ze gewerkt hebben. Ook voor werknemers biedt dit een heleboel duidelijkheid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn