Definitief van uw ongewenste haargroet af met permanent ontharen

Nieuwe technologische ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren veel dingen mogelijk gemaakt waarvan men een aantal decennia geleden nog niet van had kunnen dromen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het internet of de mobiele telefoon, waarmee we altijd en overal bereikbaar zijn. Ook op andere gebieden kan de technologische vooruitgang uw leven een stuk makkelijker maken. Zo kan het eeuwige benen scheren voor de zomerse dagen voorgoed tot het verleden gaan behoren als u uw benen permanent laat ontharen. Zo’n behandeling is al lang niet meer iets wat enkel voor een select groep mensen is weggelegd. Ook hoeft u zeker geen ernstige problemen met ongewenste haargroei hebben om van deze methode gebruik te maken, al is het ook voor deze gevallen zeker een zeer handige en doeltreffende oplossing. Met permanent ontharen kunt u het leven een stuk makkelijker maken. Ongewenste haargroei kan bij sommige vrouwen tot gevoelens van onzekerheid leiden als ze een kort rokje of korte broek dragen. Misschien hebt u dit gevoel zelf ook wel eens ervaren als u uw benen vergeet te scheren voor het zwemmen. Zeker als uw beharing donker van kleur is kan deze erg opvallend zijn, waardoor u zich minder vrouwelijk kan gaan voelen. Dit kan erg vervelend zijn als je in bikini op het strand rondloopt. Na permanent ontharen hoeft u echter nooit meer bang te zijn voor dit soort situaties. Na enkele behandelingen bent u, als u dat zou willen, voor de rest van uw leven zomer en strand klaar.

De voordelen van permanent ontharen

Misschien denkt u dat permanent ontharen een schadelijke methode is die uw huid op de behandelde plekken kan beschadigen. Niets is echter minder waar. Permanent ontharen is zeer zacht en vriendelijk voor uw huid. Andere ontharingsmethoden kunnen echter wel voor huidirritatie zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een scheermes dat bij elke scheerbeurt over de huid schraapt. Hiermee haalt u niet alleen de ongewenste beharing weg, u haalt ook een deel van de opperhuid weg, ook als u geen wondjes maakt. De buitenste beschermlaag van uw huid wordt hierdoor dus verwijderd. Indien deze handeling met grote regelmaat herhaald wordt, kan de huid gaan irriteren door deze constante verwijdering van huidcellen. Ook kunnen de haartjes gaan ingroeien door het scheren, wat voor kleine ontstekingen zorgt. Dit uit zich in de vorm van bultjes. Methoden als waxen en harsen verwijderen op hardhandige manier de haartjes door ze uit het haarzakje te rukken. Dit is voor de huid ook een soort van klein wondje, waardoor de huid na iedere behandeling weer tijd nodig heeft om te herstellen. U zult dit zelf vast ook wel eens gemerkt hebben na het harsen of waxen. De huid is dan namelijk vaak rood en zeer gevoelig. Permanent ontharen heeft geen van deze schadelijke gevolgen voor de huid. Met permanent ontharen wordt het haarzakje eenmalig aangepakt. De rest van de huid heeft dus niet te lijden onder de behandeling. Daarnaast hoeft permanent ontharen slechts enkele keren herhaald te worden voor een definitief resultaat. Permanent ontharen is dus een zeer huidvriendelijke oplossing om van uw ongewenste haargroei af te komen. Het is echter wel van groot belang dat u permanent ontharen laat uitvoeren door een specialist in dit vakgebied. Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval biedt behandelingen van hoge kwaliteit waar u gegarandeerd het beoogde effect na enkele behandelingen kunt verkrijgen. Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval kent enkele belangrijke voordelen op het gebied van permanent ontharen. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • jarenlange ervaring van 20 jaar als het gaat om permanent ontharen
  • doeltreffende methode, definitieve afrekening met ongewenste haargroei
  • nieuwste technologie die door het eigen professionele team zorgvuldig is uitgetest
  • scherpe tarieven waardoor u nooit teveel voor uw behandeling betaald

Permanent ontharen hoeft helemaal niet heel erg duur te zijn en het is zeker niet alleen weggelegd voor de rijksten onder de bevolking. De nieuwe technologie heeft het voor veel mensen mogelijk gemaakt om voor altijd een einde te maken aan ongewenste haargroei. Bovendien is permanent ontharen een eenmalige investering waar u uw hele leven lang plezier van zult hebben. Door permanent ontharen voorkomt u dure toekomstige wax en harsbehandelingen. U zult nooit meer naar de schoonheidsspecialiste hoeven om uw bikinilijn te laten harsen want ook deze vorm van beharing kan eenvoudig worden verwijderd met permanent ontharen. U spaart er in zekere zin dus een hoop geld mee uit.

Meer weten? Kijk voor meer informatie vooral even verder rond op de website

Mocht u nog vragen hebben over permanent ontharen, dan kunt u altijd contact opnemen met Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval. De specialisten van deze praktijk staan u graag te woord en kunnen al uw vragen over permanent ontharen en de behandelingen die hiervoor worden aangeboden beantwoorden. Een unieke eigenschap van Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval is bijvoorbeeld het gebruik van een gekoelde kop waardoor de laser behandeling vrijwel pijnloos is. Ook kan de behandeling worden toegepast op vrijwel ieder huidtype. Ook als u gezichtsbeharing wilt verwijderen bent u hier dus aan het juiste adres. Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval behandelt zowel mannen als vrouwen en wordt erkend door de zorgverzekeraars. Daarnaast is de praktijk goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing. Wilt u meer weten over de behandelingen van Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval dan kunt u hier volop informatie over vinden op de website. Ook kunt u hier een afspraak maken voor advies over de mogelijkheden van permanent ontharen of een intakegesprek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn