Een goochelaar huren voor het ultieme vermaak

Goochelaarjordi - GoochelaarVoor een bedrijfsfeestje of een borrel of misschien voor die familie bijeenkomst is het altijd leuk als je voor wat vermaak kunt zorgen. Een familie bijeenkomst is vaak erg saai als er niets anders te doen is dan praten met elkaar. Vooral de Nederlandse kringgesprekjes waar de koetjes en de kalfjes uitvoerig besproken worden is funest voor de sfeer. Vooral voor de jongere generaties die meegaan naar de bijeenkomst is het natuurlijk ongekend saai. Maar het hoeft niet altijd zo saai te zijn, want je kunt altijd een entertainer inhuren. Dit kan een entertainer zijn die moppen tapt of liedjes zingt. Deze zijn vaak relatief goedkoop in te huren en je zorgt er op deze manier voor dat er iets te doen is tijdens een bijeenkomst. Dit kan natuurlijk voor allerlei bijeenkomsten. Ook wanneer je een bedrijfsuitje organiseert dan is het niet verkeerd om voor wat vertier te zorgen. Tegenwoordig heb je qua vertier genoeg keuze. Hier zullen we de goochelaar bespreken. Deze vorm van amusement is niet bij veel mensen bekend als optie. Natuurlijk is iedereen bekend met het fenomeen van goochelaar, maar er zijn nogal wat vooroordelen over goochelaars en hun diensten. Veel mensen weten dan ook niet dat je een goochelaar prima in kunt huren voor het nodige amusement tijdens een willekeurige bijeenkomst. Dat is jammer, want een goede professionele goochelaar is perfect om de sleur te doorbreken en zorgt vaak voor veel plezier voor zowel jong als oud. Daarnaast is het verassend en origineel om een goochelaar in te huren, mensen verwachten het niet, en door bovengenoemde vooroordelen zullen de meeste mensen dan ook verast worden door de goochelaar. Maar wat kun je zoal van een goochelaar verwachten als je deze inhuurt? En wat zijn precies de vooroordelen? En belangrijker nog, welke vooroordelen zijn waar of zijn ze allemaal foutief? In dit stuk zullen deze vragen aan bod komen. Als u na het lezen van dit stuk geïnteresseerd bent in het inhuren van een goochelaar dan vindt u in het laatste deel van dit stuk een website van een professionele goochelaar.

De goochelaar ontmaskert, de waarheden en de onwaarheden

Bij een goochelaar denkt men vaak aan mensen als Hans Kazan. Dit was in vroegere tijden een populaire artiest met een eigen televisie show. Maar Nederland kent verder niet veel echte goochelaars. Illusionisten zijn bekender door mensen zoals Hans Klok, maar dit is natuurlijk heel wat anders dan een goochelaar. Mensen als David Copperfield zijn wereldberoemd door hun grootschalige illusies. En daarbij vergeleken zijn goochelaars niet zo indrukwekkend. Men denkt eerder aan kinderen met goochelaars setjes, een staf en de hoge hoed. Maar is deze weergave bij goochelaars correct? Tot op zekere hoogte klopt het wel, want er zijn genoeg kinderen die inderdaad spelen met een goochelaarssetje. Maar het beeld is verder erg beperkt, want een goochelaar vandaag de dag is bij tijd en wijle een top entertainer die kan zorgen voor vertier en top amusement. Een goochelaar zorgt namelijk voor meer dan alleen een paar trucs. Een goede performer zorgt door middel van zijn of haar aanwezigheid alleen al voor het nodige vertier. Communicatie over en weer met het publiek, goede grappen, veel humor en de totale performance maken dat men een goochelaar altijd weer weet te waarderen. En dat is nog zonder dat de trucs genoemd zijn. Dat is wellicht ook een beetje het probleem met de vooroordelen die mensen hebben over goochelaars.  Het is allang niet meer zo dat er iemand voor een publiek staat en die een stuk of wat trucs laat zien. Het is veeleer een show die wordt gegeven waarbij het publiek wordt betrokken op een manier die enthousiasmerend werkt en waardoor iedereen zin krijgt om meer te zien. Als je dan ook nog een goochelaar hebt die goed is in het laten zien van trucs en daarbij het publiek betrekt dan heb je gegarandeerd een top avond. Zo is het bijvoorbeeld erg vermakelijk als je te maken hebt met een goochelaar die tijdens het ouwehoeren met het publiek vrijwel automatisch de ene na de andere truc laat zien. Vingervlug zijn ze vaak deze goochelaars en je weet niet wat je ziet of waar je op moet letten. Het mooie is ook dat je kunt genieten van de act van een goochelaar terwijl je bijvoorbeeld aan het eten bent, of terwijl je geniet van een borreltje en kletst met je collega’s of je familie afhankelijk van het gezelschap waarin je verkeert. In die zin is het volledig vrijblijvend of je wel of niet op wilt letten. De ervaring leert echter wel dat zodra je eenmaal begint op te letten, dat je dan niet meer weg kunt kijken en dus kijk je vaak met al je collega’s met veel plezier naar de taferelen van de goochelaar. Daar komt nog bij dat het vaak interactief is, dus de goochelaar zal je er wel bij willen betrekken en dat maakt het allemaal alleen maar extra leuk.

Het boeken van de beste goochelaars

Mocht je een goochelaar willen huren dan kan dat via goochelaarjordi.nl. Jordi is erg goed in zijn vak en dat zie je meteen als hij optreedt. Met de nodige flair weet hij het publiek te amuseren en de aandacht vast te houden. Je kunt op de site de nodige informatie vinden over zijn shows en waarvoor je hem in kunt huren. Tevens vind je alle nodige contact informatie op de site ingeval je vragen hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn