Deze webshop verkoopt de allerleukste ballonnen!

Voor iedereen die op zoek is naar super originele en goede kwaliteit ballonnen is er de webshop slingershop.nl. Daar hebben ze echt een super groot assortiment, in vele kleuren en formaten en bovendien met allerlei verschillende opdrukken. Exemplaren speciaal voor een babyshower bijvoorbeeld, in lichtroze of lichtblauw, of juist ballonnen voor een bruiloft. Deze tweede zijn verkrijgbaar in super luxe kleuren zoals zilver en goud, en zullen jullie feestruimte zeker helemaal afmaken. Overigens kun je in deze webshop nog veel meer mooie partydecoratie vinden. Bij slingershop zijn ze echt gespecialiseerd in mooie aankleding voor feestjes, en in hun webshop vindt je alles wat je maar kunt bedenken om een feestruimte (of gewoon je huis natuurlijk) mooi en feestelijk mee aan te kleden. Ze verkopen er onder andere:

  • Allerlei soorten slingers (zelfs tekstslingers op maat)
  • Ballonnen in super veel kleuren en formaten
  • Allerlei grappige photobooth props
  • Diverse soorten thema-aankleding voor themafeestjes
  • Papieren pompoms, honeycombs en waaiers

Deze laatste zie je ook vaak gebruikt worden zonder dat er een feestje is. Ze zijn namelijk heel leuk als aankleding op een kinderkamer en fleuren sowieso elke ruimte op. Je kunt ze bij slingershop krijgen in super veel kleuren en dus je eigen, favoriete kleurencombinatie maken die past bij je interieur. 

Opblaasbare folie ballonnen kopen

De laatste tijd zie je steeds vaker die toffe, gouden folie ballonnen voorbij komen die je zelf moet opblazen. Ze zijn zowel leuk voor feestjes voor kinderen als voor volwassenen en doen het ontzettend goed op foto’s. Je kunt deze zowel kopen in de vorm van letters als cijfers, en in de webshop slingershop.nl verkopen ze ze uiteraard allemaal. Ze zijn er in zowel het goud als het zilver, en er zitten handige uitstulpingen met een gaatje erin aan  waar je ze aan kunt ophangen. Ook kun je deze gebruiken om er een woordslinger van te maken, bijvoorbeeld als je iemands naam wilt maken. Ook verkopen ze bij slingershop diverse kant en klare folie ballonnen in de vorm van een woord, zoals ‘party, ‘it’s a boy’ of simpele dingen zoals ‘yay’. Deze kun je in hun geheel opblazen en ophangen, zodat je geen losse exemplaren hoeft te kopen om dat woord zelf te maken. 

De nieuwste trend uit Amerika: De piñata

Overgewaaid vanuit Amerika (en dan vooral Mexico) is de piñata. Voor wie nog niet weet wat dat is: Een piñata is een soort hol bouwwerkje van papier maché die gevuld is met snoep en cadeautjes. Hij wordt gebruikt op kinderverjaardagen en de jarige moet terwijl hij/zij een blinddoek omheeft met een stok proberen de piñata stuk te slaan. Als dat gebeurt valt al het snoep eruit en mag de jarige de cadeautjes uitpakken. Bij slingershop verkopen ze naast al die feestartikelen en ballonnen ook super toffe kant en klare piñata’s. Je kunt ze natuurlijk ook zelf maken, maar het is best wel veel werk en voor de prijzen die ze in deze webshop rekenen kun je hem net zo goed gewoon online bestellen. En als je dan toch in deze webshop winkelt bestel je er natuurlijk een set leuke slingers, ballonnen en andere feestdecoratie bij, dan wordt het vast een verjaardag om nooit te vergeten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn