Je zoekt een cursus Engels voor volwassenen?

Als je niet zo goed in Engels bent en dit graag wilt verbeteren dan kun je als volwassene een cursus Engels volgen bij Masterclass English in Rotterdam. Deze cursus is beschikbaar voor werkelijk alle niveaus, van beginner tot half-gevorderde. Zelfs als je dus nog totaal geen kennis hebt van de Engelse taal en je wilt beginnen bij les 1 dan kun je daar terecht. Ongeacht je leeftijd kom je terecht in een klas met mensen die allemaal hetzelfde niveau hebben, dus je zult zeker niet de enige beginner zijn. Een cursus Engels ie los van het feit dat het heel leuk is om een nieuwe taal te leren ook nog eens erg handig. De Engelse taal is namelijk inmiddels redelijk verweven in onze Nederlandse cultuur. hij wordt heel veel in reclame-uitingen verwerkt en op televisie hoor je het ook constant. Bovendien spreekt zo’n groot deel van de Nederlanders goed Engels dat je bijna wordt geacht het ook te kunnen. Als dat niet het geval is kun je daar behoorlijk onzeker van worden. De cursus Engels van Masterclass English in Rotterdam kan je dan helpen. Daar kun je ook als absolute beginner starten met het leren van deze mooie en praktische taal.

Cursus Engels voor zakenmensen

Welk niveau je ook hebt, bij Masterclass English kun je terecht voor een cursus Engels die past bij wat jij nog wilt leren. Bovendien zijn hun lessen ook onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals:

  • Een cursus algemeen Engels
  • Een cursus voor je Cambridge certificering
  • Een cursus zakelijk Engels
  • Een zomercursus algemeen Engels
  • Een cursus CELTA (lesgeven van Engels)

De derde in dit rijtje is de cursus Engels voor mensen die zaken (willen gaan) doen in het buitenland. het is namelijk zo dat wanneer je redelijk vloeiend bent in Engels je alsnog moeite kunt hebben met zaken doen in deze taal. Zakelijk Engels spreken is namelijk wel even iets anders dan boodschappen doen en praten over koetjes en kalfjes. Je zult kennis moeten hebben van bepaalde termen en kunnen onderhandelen in een taal die niet de jouwe is. Daarom hebben ze bij Masterclass English ook een cursus voor zakenmensen die zakelijk Engels willen leren spreken. Je leert dan heel specifiek alle termen die je nodig hebt en hoe je je in het Engels kunt presenteren als business partner. 

Liever individuele begeleiding met het leren van Engels?

Voor mensen die het niet zo fijn vinden om in groepsverband een cursus Engels te volgen is et bij Masterclass English ook de optie om individuele begeleiding te krijgen. Je krijgt dan dus één-op-één les van een persoonlijke begeleider. Deze zal je alles uitleggen, je helpen bij je uitspraak en je proces monitoren. Je kunt eest de niveautest doen om te zien hoeveel je al weet van het Engels en waar je kennis nog tekortschiet. Daarnaast kun je ook kiezen waar je bij deze cursus Engels de focus op wilt leggen. Dit kan namelijk zowel op de schrijfvaardigheid als op de uitspraak liggen. Sommige mensen kunnen Engels prima schrijven en verstaan, maar worstelen als rasechte Nederlander enorm met de uitspraak als ze het zelf moeten spreken. Deze cursus Engels in Rotterdam kan je daarbij helpen, zodat jij je op je volgende vakantie veel beter verstaanbaar kan maken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn