Dubbel glas

Dubbel glasHeb jij al overal in je woning dubbel glas zitten? In nieuwbouwwoningen wordt dit natuurlijk standaard geplaatst, maar in oude woningen willen er nog wel eens gewoon enkele ruiten in de kozijnen zitten. Het is dan zeker de moeite waard om deze te vervangen, daar kun je echt veel baat bij hebben in energieverbruik en wooncomfort. Daar komt nog bij dat het natuurlijk ook zo is dat er wel verschil bestaat tussen dubbel glas dat een heel aantal jaren geleden vervaardigd is en varianten die nu nieuw gemaakt zijn. De kwaliteit wordt steeds hoger en het verschil is ook echt te merken. Ook als je dus al wel deze glassoort in je raamkozijnen hebt zitten, kan het raadzaam zijn om eens na te gaan of dit wel aan de huidige standaarden voldoet. Als dit niet het geval is, dan kan vervanging ook echt een goed idee zijn, hier kun je dan echt veel van profiteren! Met andere woorden, het is zeker de moeite waard om eens na te gaan of jij overal in je huis dubbel glas hebt en zo ja, of dit dan ook echt van een goede kwaliteit is.

Besparen met dubbel glas

Wat is nu het voordeel van het kiezen voor de nieuwste varianten van dubbel glas? De nieuwste producten op dit gebied bieden:

  • goede isolatie in warme zomers
  • goede isolatie bij kou
  • vermindering van tocht

Als jij enkel glas of een slechte kwaliteit dubbele hebt, dan vormen de ramen vaak enorm koude oppervlakten in de winter. Doordat de temperatuur van het raamoppervlak sterk verschilt met die in de rest van het huis, komt de lucht in beweging en ontstaat er tocht. Dit voelt zeer onaangenaam en je krijgt dan al snel de neiging om de verwarming nog wat hoger te zetten. Door voor een goede kwaliteit dubbel glas te kiezen, verminder je dit echt enorm en kun je de kachel dus ook iets lager zetten. Dat kan ook omdat de isolerende waarde veel hoger is, waardoor kou hoe dan ook al beter buiten blijft. Je zult echt merken dat je gasverbruik een stuk lager wordt en je energierekening dus ook omlaag gaat. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Doordat het ook goed isoleert tegen de warmte, hoef je bovendien zomers niet zomaar gebruik te maken van airco of ventilators. Ook dat zorgt weer voor een energiebesparing en zo kan je energierekening dus echt een stuk lager worden! De kosten voor het plaatsen van de nieuwste soort dubbel glas verdien je op deze manier dus deels weer terug. Tel je daar het verhoogde comfort in je woning bij op, dan is vervanging van de ramen dus meer dan de moeite waard!

Online bestellen

Wil jij voor jouw woning dubbel glas kopen, dan kun je hiervoor natuurlijk naar je plaatselijke schilder of glaszetter gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om het voordelig online aan te schaffen via glaswebwinkel. Deze webshop biedt jou een ruime keus in verschillende soorten dubbel glas, waarbij het altijd zo is dat de kwaliteit uitstekend in orde is! En niet alleen deze glassoort kunnen zij bieden, je kunt bij hen ook terecht voor vele andere soorten, bijvoorbeeld voor het maken van een douchewand of voor extra sterke varianten om je huis zo goed mogelijk te beschermen tegen inbraken. Wat voor soort jij ook zoekt, je zult het bij hen zeker kunnen vinden! Heb je hulp nodig bij het bestellen van dubbel glas of een andere glassoort, neem dan gewoon contact met hen op via glaswebwinkel.nl. Zij helpen jou graag met het bestellen van het product dat bij jouw wensen aansluit!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn