Een condoom is persoonlijk

Seks is heel persoonlijk. Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur en dat geldt ook voor voorbehoedsmiddelen. Dokterlifestyle begrijpt dit en biedt daarom een assortiment met een condoom voor iedereen. Er zijn dan ook vele varianten te verkrijgen van diverse merken. Op dokterlifestyle.com zijn deze onderverdeeld in een aantal categorieën, namelijk:

  • Standaard condooms
  • Sterke condooms
  • Stimulerende condooms
  • Ultra dunne condooms
  • XL condooms
  • Orgasme vertragende condooms
  • Kleine condooms
  • Grootverpakkingen
  • Diverse maten variërend tussen maat 47 en maat 69

Een condoom met een maataanduiding lijkt vreemd, maar de website van Dokterlifestyle laat helder zien dat het zich hier de omtrek van het mannelijk geslacht betreft. Meten is weten in dit geval.

Een condoom is meer dan een voorbehoedsmiddel

Dat een condoom zwangerschap kan voorkomen is algemeen bekend. Dat condooms tegen geslachtsziekten beschermt is ook bekend en net zo belangrijk. Met name mensen met veel wisselende contacten maken meer kans op het oplopen van zogeheten seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s). Denk daarbij aan chlamydia, plasbuisontsteking, gonorroe en hiv. Dit zijn zaken waar we liever niet over nadenken en met goed condoomgebruik hoeft dat ook niet. Veilig vrijen is immers een breed begrip geworden en dat seks met een condoom niet lekker zou zijn is al lang verleden tijd. Daarom is er nu aandacht voor genot en kijken we naar het brede assortiment dat Dokterlifestyle biedt. De standaard condoom kennen we inmiddels goed. Sterke condooms zijn wat dikker dan gebruikelijk en geven een extra veilig gevoel. Deze condooms zijn dan ook met name geschikt voor anale seks. Het wil echter niet zeggen dat ultra dunne condooms het tegenovergestelde betekenen. Deze condooms zijn weliswaar niet voor anale seks bedoeld, maar bieden wel voldoende bescherming bij vaginale gemeenschap. Speciaal ontwikkeld voor die mensen die wel een condoom willen gebruiken, maar ook het gevoel willen ervaren er geen om te hebben. Deze condooms zijn uitgebreid getest en daarom heeft Dokterlifestyle ze ook in het assortiment. Voor wie extra stimulans wil, of juist een orgasme-vertragend effect kan gebruiken, zijn er speciale condooms verkrijgbaar. En omdat geen man hetzelfde is, gelukkig maar, is er voor elke maat de juiste condoom te vinden.

Snel, eenvoudig en discreet

Wie vroeger bij de kassa om een condoom vroeg liep vaak rood aan. Het bleef toch altijd een beetje ongemakkelijk met een rij wachtende klanten achter je. Met de komst van internet werd de aanschaf van condooms vele malen gemakkelijker en Doktoberlifestyle begrijpt dit heel goed. De website heeft een zeer toegankelijke en gebruiksvriendelijke webshop met een uitgebreid assortiment van diverse condoommerken. De beschrijving bij elk product is duidelijk en behapbaar. Zo is het voor iedereen eenvoudig om snel en bewust de juiste keuze te maken in de veiligheid van zijn eigen huis. Bijkomend voordeel is dat je op je gemak verschillende merken kunt selecteren als je eens een andere condoom wilt proberen en bij elk merk staat vermeld hoeveel condooms er in een verpakking zitten. De producten zijn voorzien van prijzen inclusief btw, je hoeft enkel een product toe te voegen aan je winkelwagen, je verzendgegevens in te voeren, af te rekenen met iDeal, creditcard of één van de andere manieren van betalen. Vervolgens wacht je tot het pakket anoniem en discreet bij jou thuis wordt bezorgd. Geen stress, geen gedoe en altijd de juiste keuze. Heb je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Wil jij naast jouw favoriete condoom ook nog andere producten zoals glijmiddel, speeltjes of potentiemiddelen bestellen? Ook daarvan heeft de webshop van Dokterlifestyle een mooie selectie beschikbaar. Vul jouw bestelling aan en je bent in één keer klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn