Een cursus Online Marketing via Saxion

Saxion is een hogeschool dat niet alleen een oplossing biedt voor mensen die fulltime willen studeren, ze hebben ook de optie om parttime aan de slag te gaan met een cursus of opleiding. Op deze manier kun je je ook nog naast je baan verder ontplooien. Saxion hogescholen zijn gesitueerd in Deventer, Enschede en Apeldoorn. Zo bieden ze bijvoorbeeld voor startende ondernemers de mogelijkheid aan om een cursus online marketing te volgen. Dit is echter niet alleen voor startende ondernemers een unieke kans, ook mensen met een goed lopend bedrijf kunnen hier de vruchten van plukken. Met name indien je de online verkoop nog niet op orde hebt, kan een cursus online marketing echt een uitkomst bieden.  Een cursus online marketing kan je bijvoorbeeld helpen meer traffic naar je website te genereren. En niet alleen meer traffic naar je website maar ook het aantal kliks op je website kun je hiermee stimuleren. Je leert diverse dingen om jouw online webshop of online bedrijf beter te positioneren. Daarom kan een cursus online marketing een oplossing zijn als je verkoopcijfers bijvoorbeeld tegenvallen. We leven tegenwoordig in een geglobaliseerde samenleving waar de ene technologie al opgevolgd wordt door de andere. De ontwikkelingen op het gebied van internet ontstaan in een razend tempo. Het is dus moeilijk als ondernemer zijnde om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Indien je al aan de slag bent gegaan voor je eigen bedrijf heb je wellicht andere zaken waar je je op moet focussen. Dan is er niks idealer om even een stoomcursus online marketing te kunnen volgen. In de cursus online marketing van Saxion hogescholen leer je hoe je de reis van de klant kan verbeteren. Hoe zorg je dat ze niet verdwalen op je website, maar ook meteen vinden wat ze nodig hebben. Ook leer je online en offline middelen met elkaar te combineren. Zodat er synergie ontstaat tussen alle middelen. Dit is van groot belang als je de zogenaamde ‘customer journey’ wilt verbeteren. En ook met name als je de loyaliteit met je klant wilt verbeteren. De cursus duurt 10 weken en vindt plaats binnen de sector economie. Het is een module die je volgt. De kosten hiervan zijn 475 euro. Dat is een heel redelijk bedrag. Daarnaast heb je ook nog de keuze om de cursus online marketing in verschillende steden te volgen.

Cursus Online Marketing

Naast de cursus online marketing heeft Saxion nog een aantal opleidingen en cursussen die gelieerd zijn aan het onderwerp waaronder:

  • Online marketing toepassen
  • Online Marketing (Basis Cursus)
  • Marketing-A
  • Online Marketing (Advanced Cursus)
  • Business Marketing B

En zo zijn er nog een aantal andere variaties binnen de categorie cursus online marketing. Deze cursus gaat de impuls zijn om je carriere een nieuwe boost te geven. Op deze manier leer je hoe je je website meer glans kan geven en je klanten op de juiste manier kan bedienen en daarmee tevreden te houden. Saxion Hogescholen heeft al jarenlang ervaring met het geven van opleidingen en cursussen en staan garant voor succes. Na afronding van de cursus online marketing heb je de juiste tools tot je beschikking om je doelen niet alleen na te streven maar ook te behalen. Wie wil dat nou niet?

Contact

Wil je even contact opnemen met Saxion Hogescholen om meer informatie op te vragen over de cursus online marketing? Dat is natuurlijk begrijpelijk. Je kiest niet zomaar voor de eerste de beste cursus. Het telefoonnummer is 088 019 3700. Je kan ook even een email sturen naar info@saxion.nl. De opleidingen zijn te vinden op: https://shop.saxion.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn