Uitstekende verkoopmakelaar in Amersfoort

Indien u op zoek bent naar een uitstekende verkoopmakelaar in Amersfoort dan is het goed om te weten dat u altijd op Margitte Schoof Makelaardij kunt rekenen. In de omgeving van Amersfoort is er geen bedrijf dat meer locatiekennis heeft dan Schoof Makelaardij. Wij gaan bovendien altijd uit van het menselijke en stellen dit voorop boven het zakelijke aspect. Hierdoor vinden onze klanten het fijn om ons als verkoopmakelaar in Amersfoort in te schakelen. Dit blijkt ook zeker uit de positieve reviews die wij hebben mogen ontvangen op websites als Funda. Er komt natuurlijk heel wat kijken bij de verkoop van een pand, maar als er één verkoopmakelaar in Amersfoort is waar u op kunt rekenen dan zijn wij het wel. Handig is het bovendien dat wij niet alleen maar voor particulieren in actie komen, want ook voor bedrijven zijn wij een uitermate geschikte partner bij het vinden van het juiste pand. Bij alle makelaars is het uiteraard van groot belang dat er veel kennis is over de omgeving. De diverse dorpen, steden en wijken waar wij u van dienst kunnen zijn kennen wij als onze broekzak. Hierdoor weten wij wat de prijzen zijn en waar extra op gelet dient te worden. Als u er voor kiest om ons als verkoopmakelaar in Amersfoort in te schakelen kunt u uiteraard handig gebruik maken van onze kennis van de locatie. Wij zorgen er dan ook graag voor dat we een goede prijs vinden voor uw woning. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen aan de hand van een marktanalyse en door dit te combineren met alle kennis die wij in huis hebben komen we samen altijd tot een goed resultaat. Er is kortom geen verkoopmakelaar in Amersfoort waar u met meer vertrouwen terecht kunt dan Schoof Makelaardij.

Niet alleen in te schakelen als verkoopmakelaar in Amersfoort

Ondanks dat ons kantoor in Amersfoort zit is het ook zeker mogelijk om ons in te schakelen als u in de buurt van deze stad een huis of (kantoor) pand wilt verkopen. Wij hebben ruime ervaring in de omliggende gebieden en daarom kunnen wij u ook daar uitstekend van dienst zijn. Denk hierbij aan steden en dorpen als:

  • Soest
  • Achterveld
  • Voorthuizen
  • Regio Eemland

Bovendien zijn wij niet alleen als verkoopmakelaar in Amersfoort actief, want ook voor het kopen van een huis of pand zijn wij de juiste keuze. Als aankoopmakelaar kunnen wij u dezelfde hoge standaard van dienstverlening beloven. Bovendien hebben wij altijd een ruim aanbod beschikbaar en zoeken wij graag aan de hand van uw wensen naar een geschikte woning of een geschikt pand voor uw bedrijf. Daarnaast werken wij als taxateurs. Onze gediplomeerde medewerkers bepalen graag de waarde van een huis of pand zodat u weet wat u er voor kunt vragen of wat u er aan kwijt kunt zijn.

Een prachtige weergave van uw woning of pand

Bij het verkopen van een woning komen natuurlijk veel elementen kijken. Zo is het onder andere belangrijk dat er een goede presentatie van uw woning gemaakt gaat worden. Wij zorgen er als uw verkoopmakelaar in Amersfoort voor dat de woning professioneel wordt weergegeven. Uiteraard kan dit naast fotomateriaal ook videomateriaal opleveren en bijvoorbeeld worden verwerkt in een digitale rondleiding. De plattegronden worden professioneel gemaakt zodat potentiële kopers exact weten hoe de woning er in het echt uitziet. We kunnen daarnaast een eigen website voor uw woning verzorgen zodat het nog eenvoudiger zal worden om deze te verkopen. De presentatie op Funda nemen wij uiteraard ook voor onze rekening. Onze slogan is niet voor niks ‘eerst de klant, dan het pand’ en daar kunt u dan ook altijd op rekenen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn