Een erkend hypotheekadviseur helpt besparen op de aankoop van een huis

In de Randstad vliegen de woningen als zoete broodjes over de toonbank, maar ook buiten de Randstad worden de woningen snel verkocht. Het kan goed zijn dat jij zojuist een prachtig huis hebt bezichtigd en nog voordat jij een bod kon indienen, het huis al verkocht was. Met name voor starters is het momenteel moeilijk om een huis te kopen. De huizen met een lage vraagprijs worden vaak hoog overboden en het ontbreken van eigen geld, maakt het voor de starter op de woningmarkt moeilijk om een huis te vinden binnen zijn of haar budget. Wat in deze gevallen een enorme hulp kan zijn, is het inschakelen van een erkend hypotheekadviseur. Een erkend hypotheek adviseur kan je helpen in het vinden van de juiste geldverstrekker in de markt, in tegenstelling tot een bank. Een bank geeft jou slechts keuze uit één geldverstrekker: de bank zelf. Dit maakt dat je al snel geld kan besparen, doordat je met een erkend hypotheekadviseur een scherpere deal kan vinden van een geldverstrekker en ook een voordeligere rente. Dit kan jou al zo’n €15.000,- besparen op een hypotheek met een looptijd van dertig jaar. Ook kan een erkend hypotheekadviseur jou helpen met ander financieel advies, bijvoorbeeld als het gaat over het investeren of laten groeien van jouw eigen geld. Er zijn dus verschillende voordelen voor het in de hand nemen van een erkend hypotheekadviseur bij het aankopen van een huis. Neem bijvoorbeeld Van Bruggen Adviesgroep. Zij zijn een erkend hypotheekadviseur en bieden daarom de volgende voordelen:

  • Eerste intakegesprek is gratis
  • Meer dan 60 vestigingen in heel Nederland
  • 100% onafhankelijk hypotheekadvies
  • Vergelijken alle geldverstrekkers in de markt
  • Luisteren naar jouw wensen

Een erkend hypotheekadviseur voor de aankoop van jouw huis

Je hebt een huis op het oog dat te koop staat en dat aan jouw wensen voldoet. Je wilt graag advies inwinnen bij een erkend hypotheekadviseur, zoals Van Bruggen Adviesgroep, om erachter te komen wat er mogelijk is qua financiering voor het kopen van een huis. Van Bruggen Adviesgroep heeft een uitgebreide website waar je al veel informatie kan vinden: https://www.vanbruggen.nl/hypotheekadvies. Op deze website kan je ook een afspraak maken met een erkend hypotheekadviseur. Als de afspraak is gemaakt, kan je langskomen voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijk je samen met de hypotheekadviseur wat jouw financiële situatie is en welke financiële mogelijkheden er voor jou zijn om een huis te kopen. Hij gaat opzoek voor jou om verschillende geldverstrekkers te vergelijken, zodat jij de beste financiering voor jouw droomhuis kan hebben met de laagste rente. De hypotheekadviseur kan je vervolgens helpen om de meest voordelige hypotheek af te sluiten om jouw droomhuis te kunnen financieren. Als de hypotheekadviseur jouw financiële situatie heeft vastgesteld, weet je welke financiële uitgaven je kan doen en dus binnen welke prijsklasse jij een huis kan aankopen. Mocht je al een droomhuis op het oog hebben, het huis hebben bezocht en contact hebben met een aankoopmakelaar, dan kan je meteen een bod op het huis doen. Mocht je nog geen huis op het oog hebben, dan kan je binnen de prijsklasse die binnen jouw hypotheek past naar een huis op zoek gaan. De erkende hypotheekadviseur kan jou dus bijstaan bij het vinden van een voordelige hypotheek die bij jouw financiële situatie past.

Alles voor financieel advies

Bij Van Bruggen Adviesgroep kan je ook terecht voor algemeen advies over jouw financiële situatie. Bijvoorbeeld als je denk aan het krijgen van kinderen; het mogelijk dat een van de ouders minder gaat werken? De adviseurs kunnen je bij allerlei vragen helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn