Een goed kopieerapparaat is een aanwinst voor je bedrijf

Voor veel mensen is een eigen bedrijf een droom. En dat is niet zo gek, als het goed is doe je dan het werk waar je van houdt en je kunt ook nog eens genieten van veel vrijheid. Je bent eigen baas, je hebt zelf de touwtjes in eigen handen en dat vind ik heerlijk. Maar als je voor het eerst in je eentje een nieuw bedrijf gaat opzetten, komt er wel veel op je af. Ik besloot om eerst een kantoor helemaal goed in te richten, dat was mijn eerste stap. Als je een goede werkomgeving hebt, zul je daar ook goed kunnen functioneren, dacht ik. Ik heb een hele lijst opgesteld met dingen die ik nodig had en ik kan je vertellen, dat was nogal wat. Als je voor het eerst een nieuw bedrijf start, moet je overal aan denken. Aan bijvoorbeeld een kopieerapparaat. Ik dacht dat ik een kopieerapparaat in deze digitale wereld niet nodig zou hebben. Maar ik heb voor de inrichting van mijn kantoor aan meerdere mensen advies gevraagd, mensen met meer ervaring. En zij zeiden dat een kopieerapparaat toch van onschatbare waarde is. Ik besloot nog even te wachten en alles digitaal te doen. Maar al snel kwam ik erachter dat een kopieerapparaat toch inderdaad heel belangrijk is. Bijvoorbeeld omdat je er nog veel meer mee kan dan alleen kopiëren.

Dit kan een kopieerapparaat tegenwoordig allemaal

Als je een goed kopieerapparaat aanschaft, kom je erachter dat het een multifunctioneel apparaat is. Naast kopiëren kun je ermee faxen, scannen en printen. Dus al snel heb ik toch een kopieerapparaat gekocht. Ik en mijn medewerkers zijn hier ontzettend blij mee. Als een klant komt wil je die bijvoorbeeld iets laten zien of meegeven, dan kan een geprint document heel belangrijk zijn. Ook voor studiemateriaal of promotiemateriaal is een goed kopieerapparaat onmisbaar. Dus iedereen die een kantoor heeft in te richten, kan ik het aanraden om een kopieerapparaat te nemen. Wil je ook een kopieerapparaat van goede kwaliteit maar heb je niet zo’n dikke portemonnee? Dat maakt helemaal niet uit, want ik heb namelijk een site gevonden waar je kwaliteit krijgt voor een aantrekkelijke prijs en veel goedkope mogelijkheden. En dit is JWS. Het is een hele fijne webshop waar je naast een kopieerapparaat nog veel meer kunt krijgen.

JWS biedt de beste producten voor op kantoor

Als je net als ik een eigen bedrijf opstart, is alle hulp welkom. En ik kan je vertellen dat de hulp van JWS van onschatbare waarde is geweest. Alleen de site al geeft zo veel informatie dat deze een goede basis is voor de inrichting van je kantoor. Ik ben online alle categorieën langs gegaan om te kijken welke producten ik nodig zou hebben, zoals:

  • Kantoormachines
  • Kantoormateriaal
  • Meubilair en onthaal
  • Presentatie en communicatie

En zo zijn er nog veel meer onderwerpen waar je op kunt klikken. Zo kom je diverse producten tegen die van grote waarde zijn op een kantoor. Ik kwam ook items tegen waar ik zelf niet aan had gedacht, dus dit is een goede checklist. Elk kantoor is anders, dus het is goed om scherp te kijken naar wat de beste producten zijn voor jou. Je kunt hier heel makkelijk je bestelling plaatsen en alles wordt snel thuis bezorgd. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact zoeken met de klantenservice van JWS. Zij helpen je graag. Je kunt rekenen op een excellente service, ik kan het elk bedrijf aanraden om een mooie samenwerking aan te gaan met JWS.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn