Een incassobureau regelt het voor je

Ben jij nu al weken aan het wachten op de betaling van een klant, maar is dit tot op heden nog steeds niet gebeurd? Dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Ten eerste is het belangrijk om te controleren of jij en de klant tot een uiterlijke betalingsdatum overeen zijn gekomen. Als ondernemer kun je hier natuurlijk zelf over beslissen. Heb je niets op de factuur gezet, dan is dit over het algemeen automatisch 30 dagen, tenzij je dit natuurlijk anders in het contract vermeld hebt staan. Is er meer dan 30 dagen verstreken? Dan wordt het tijd om een herinnering te sturen. Vergeet hierbij zeker niet om een uiterste betalingsdatum te noteren, maar hou het wel realistisch. Hou ongeveer twee weken aan voor dit proces. Heb je hierna nog steeds niets ontvangen? Dan wordt het tijd voor drastischere maatregelen en kun je contact op gaan nemen met een incassobureau. Het bedrijf Credifin helpt je in deze situatie graag verder.

  • No cure no pay
  • Transparant
  • Eenvoudig

Het inschakelen van een incassobureau lijkt misschien een heftige stap, maar dat is met het incassobureau Credifin helemaal niet het geval. Zij helpen je namelijk niet alleen met het sturen van incasso’s, maar bekijken ook voor je hoe de situatie ervoor staat en wat het beste is om hier te doen.

Snel je geld met een incassobureau

De werkwijze van het incassobureau Credifin is zeer efficiënt. Zo werken zij bijvoorbeeld met de Aangetekende Mail. Dit betekent dat zij geen gebruik maken van de postservice, maar het hele proces online laten verlopen. Dit maakt het allemaal zeer eenvoudig om bijvoorbeeld je klant te bereiken en hem of haar ervan op de hoogte te stellen dat zij moeten betalen. Het is natuurlijk al vervelend genoeg als je al lang aan het wachten bent op je geld. Daarom zorgen ze er bij Credifin voor dat het geld hopelijk zo snel mogelijk jouw kant uitkomt. Het gebeurt wel eens dat een klant ronduit weigert te betalen. Dit is voor jou uiteraard erg vervelend. Bij Credifin snappen ze dat je dan niet ook nog eens geconfronteerd wilt worden met de kosten voor het gebruiken van een incassobureau. Hier hoef je hier dan ook niet bang voor te zijn. Betaalt de klant niet, dan ben jij ook geen extra kosten kwijt. Met deze manier van werken is Credifin inmiddels al jarenlang succesvol. Het is dus zeker de moeite waard om contact met hen op te nemen en zo eindelijk jouw verdiende geld te ontvangen.

Geen zorgen meer over het ontvangen met geld

De dienst van Credifin is voor jou dus eigenlijk helemaal gratis. Je kunt je ook direct gratis aanmelden via de website. Wil je echter eerst wat meer weten? Dan kun je hiervoor een kijkje nemen op de website of natuurlijk telefonisch contact met ze opnemen. Een van de medewerkers zal je dan vriendelijk te woord staan en je meer vertellen over de diensten die dit incassobureau te bieden heeft. Er zijn namelijk verschillende oplossingen voor variërende situaties. Daarom kijken ze bij dit incassobureau eerst naar jouw specifieke situatie voordat ze actie ondernemen. Het kan eventueel zo zijn dat het minder verstandig is om een incasso te sturen. Uiteraard zullen zij je dit dan ook eerlijk vertellen. Ben je benieuwd wie dan wel voor de kosten voor het incasso opdraait? Dat is de tot nu toe niet betalende klant! Jij moet voornamelijk niet nog verder gedupeerd worden en daar zullen ze bij Credifin wel voor zorgen. Neem daarom vandaag nog contact op via www.credifin-nederland.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn