Bij autobedrijf Siero kunt u snel uw droomauto kopen

Als u een auto wilt kopen dan komt er nog heel wat bij kijken. Zo hebt u, hoe kan het ook anders, een rijbewijs nodig. U hebt het geld nodig om deze investering te kunnen maken en u wilt zaken doen met een betrouwbare autodealer die enkel goed onderhouden auto’s aanbiedt. Bij autobedrijf Siero moet u zijn als u wilt kiezen uit een groot aantal tweedehands personenauto’s die we voor zeer schappelijke prijzen vanuit Flevoland verkopen. Klinkt u dat als muziek in de oren maar kijkt u graag de kat uit de boom? Ligt ons autobedrijf Siero niet bepaald naast de deur? Kijkt u dan even op onze website want daar vindt u een overzicht van het huidige aanbod. Op autosiero.nl ziet u als eerste welke prachtige personenwagens we op dit moment aanbieden. Een aantal garanties die autobedrijf Siero altijd geeft:

  • Alle auto’s zijn perfect dealer onderhouden. Dat betekent dat vervangende onderdelen ook van officiële origine zijn.
  • De meeste wagens zijn afkomstig van de eerste eigenaar. Tweedehands is bij autobedrijf Siero daarom ook echt tweedehands. En u begrijpt dat er dan over het algemeen een lage kilometerstand op de teller staat.
  • En de volledige historie van de wagen is bekend. We kunnen direct voor u inzien hoeveel apk-beurten de occasion heeft gehad en wat er daarnaast aan gesleuteld is.

Uw auto inruilen? Bekijk op de site wat autobedrijf Siero u er voor geeft

Omdat het misschien niet de eerste keer is dat u een auto koopt wilt u misschien niet alleen een nieuwe auto kopen, maar tevens uw auto inruilen. Uiteraard kunt u bij autobedrijf Siero uw wagen inruilen zodat u met dat bedrag kunt investeren in een nieuwere tweedehandse auto. U kunt op de website direct uw kentekennummer invullen. Aan dat nummer hebben we meer dan genoeg om direct de waarde van uw auto te bepalen. Dat is het bedrag dat u er in ieder geval voor krijgt. Natuurlijk zijn we bereid met u te onderhandelen over de uiteindelijke inruilprijs. Hebt u al een mooie auto in onze database gevonden? U kunt bij autobedrijf Siero zoeken op merknaam, model en type brandstof. Klik op de auto die u wel ziet zitten en daar vindt u diverse technische gegevens. We vermelden onder andere de prijs, het bouwjaar en de kilometerstand. Als u interesse hebt dan kunt u dat direct aangeven. We maken graag een afspraak met u om een proefritje te maken. Nadien kunt u de auto bij autobedrijf Siero afhalen, de auto laten bezorgen of financieel leasen.

Hebt u nog vragen? U kunt uw favoriete medewerker direct opbellen

Natuurlijk kunt u iedere collega even opbellen tijdens kantooruren. Ligt u echter midden in de nacht wakker omdat u graag een auto wilt kopen maar nog het een en ander zeker wilt weten? Dan kunt u hen tevens persoonlijk een e-mail toesturen. U mag er wel vanuit gaan dat ze de volgende werkdag terugmailen. En u bent van harte welkom bij autobedrijf Siero. U vindt ons in Kraggenberg, dat ligt in de Noordoostpolder. Autobedrijf Siero is geopend op maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 15:30 uur. Zelfs buiten openingstijden kunt u op afspraak bij ons langskomen om bijvoorbeeld een proefrit te maken. We zijn een flexibel bedrijf en begrijpen dat u beiden misschien fulltime werken en daardoor bijvoorbeeld enkel op zondag tijd hebben om langs te komen. Ook voor u maken we graag ruimte in onze autobedrijf, Siero. De koffie en thee staan natuurlijk voor u klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn