Een limousine huren is eenvoudig en goedkoop

Zou u graag een limousine willen huren maar weet u niet zo goed waar u dat kunt doen of hoe u dat moet aanpakken? Kijkt u dan eens op onze website: vallei-limousines.nl. Bij ons kunt u namelijk snel, goedkoop en eenvoudig een limousine huren. Omdat we beschikken over een riant wagenpark met een ruime keuze aan wagens is de kans aanzienlijk grote dat we u op korte als lange termijn van dienst kunnen zijn op de uw gewenste dag. Moet u bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest geven en hebt u al een idee in gedachte? Wilt u de bruidegom met al zijn vrienden laten rondrijden in een luxe limousine? Huren is dan erg aantrekkelijk want u hebt er ongetwijfeld niet zelf eentje in de garage staan. Ook voor de bruid kunt u uiteraard een limousine huren. We hebben namelijk een speciale variant: helemaal in het roze! Op onze website stellen de limousines zich aan u voor. U kunt er lezen hoeveel personen er maximaal exclusief de chauffeur inpassen, u ziet de minimale huurprijs met daarbij de uurprijs vermeldt en wat de vervolguren kosten. Overigens krijgt u altijd korting als u besluit om meer dan 1 uur een limousine te huren, dat hoort nu eenmaal bij onze service. Tot dusver hebben we het enkel gehad over de mogelijkheid om een limousine te huren voor een vrijgezellenfeest. Er zijn echter nog veel meer geschikte momenten om in een limousine te gaan rijden!

Hoe kunt u zo snel mogelijk een limousine huren?

Natuurlijk hoeft u zelf niet in de wagen te rijden. Het vraagt om een goede rijvaardigheid. Het is immers een auto met een gemiddelde lengte van ongeveer 8 à 9 meter. Als u een limousine huren gaat, dan is de chauffeur inbegrepen. Bij ons werken gerenommeerde chauffeurs die weten hoe ze u van punt A naar punt B moeten brengen zonder dat u het überhaupt doorhebt. Want er is genoeg te doen terwijl u aan het feesten bent in deze wagen. Natuurlijk beschikken de limousines over een luxe muziekinstallatie en kunt u cocktails en andere lekkere drankjes genieten. U kunt met zijn alleen een filmpje kijken op 4 schermen tegelijkertijd of genieten van het uitzicht vanuit deze hypermoderne wagen. Hebt u altijd al eens leren bekleding willen voelen en willen rijden op chromen velgen? Dan is dit uw kans. Een limousine huren is erg eenvoudig als u dit bij Vallei gaat doen. Maak allereerst uw keuze. Op dit moment bieden we 6 verschillende limousines aan:

  • De Chrysler 300C in het wit en het roze,
  • De Lincoln Towncar limousine,
  • De Hummer H2 limousine,
  • De Porsche Cayenne limousine,
  • En de Dodge RAM 1500 in grafietkleur.

Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Want u kunt een schattige roze limousine huren maar ook een erg stoere Hummer of Porsche SUV.

Waar wacht u nog op? Reserveer zo snel mogelijk

Hebt u een keuze gemaakt en kunt u niet langer wachten met het? Geef dan deze keuze, de datum waarop u wilt huren en de duur van de huur aan ons door. We kunnen u telefonisch direct een prijsopgave meedelen en die kunnen we u tevens toesturen. Laat de rest maar aan ons over. U kunt er wel vanuit gaan dat uw examenfeest, de huwelijksdag, het vrijgezellenfeest of welk feest of jubileum u dan ook wilt vieren een succes wordt dankzij onze prachtige wagens. Vergeet niet om ons te volgen via de sociale media. Want via Facebook en Twitter weet u als eerste wanneer we ons wagenpark hebben uitgebreid. En laat na afloop even een berichtje achter!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn