Een nieuw iPhone 7 hoesje

Een nieuw iPhone 7 hoesjeIk ben al een tijdje aan het twijfelen of ik een nieuwe telefoon moet kopen. Mijn telefoon was een paar weken gevallen en er zat een flinke barst in het beeldscherm. Ik haalde de telefoon uit mijn broekzak, lette niet goed op en toen gleed de telefoon zo uit mijn hand. De telefoon viel hard en ik wist meteen al dat het scherm stuk zou zijn, dat moest wel met zo een klap. Ik kon mijn telefoon nog gebruiken, maar de barst was wel vervelend. Over een paar maanden zou het handig zijn om een nieuwe telefoon te nemen, dus besloot ik het om hier bij te laten. Ik kon mijn telefoon nog gebruiken en wilde wel een paar maanden wachten. Tot dat vorige week weer mijn telefoon viel. Dit keer was het niet mijn schuld, maar die van een vriend. Mijn telefoon lag op de tafel en hij stootte de telefoon van de tafel. De barst was alleen maar groter geworden en er waren veel nieuwe barsten, zo kon ik er niet meer gebruik van maken. Over het hele beeldscherm zaten barsten en ik kon bijna niets mee zien. De datum van een nieuwe telefoon zou al over twee maanden zijn. Ik herinnerde me dat ik nog een oude iPhone 7 had liggen. Het leek mij het handigste om deze telefoon maar tot die tijd te gebruiken. Ik had de laatste tijd al erg veel pech met mijn telefoon en wilde dat natuurlijk niet met deze telefoon. Ik had verwacht dat ik ook nog het iPhone 7 hoesje bij de telefoon zou hebben, maar waar ik ook keek, ik kon het hoesje niet vinden. Ik weet dat ik er destijds wel eentje had. Het leek mij verstandig om maar een nieuw iPhone 7 hoesje te kopen.

Een iPhone 7 hoesje via iphonehoesjes.nl

Het leek mij handig om een hardcase iPhone 7 hoesje te kopen. Als je telefoon met een hardcase iPhone 7 hoesje valt, heb je meestal geen schade. De telefoon is een ouder model, dus ik maakte me een beetje zorgen, dat het lastig zou zijn om hoesjes te vinden. Op veel websites waren de hoesjes niet meer te vinden, maar gelukkig kwam ik iphonehoesjes.nl tegen. Ik zag hier dat ze veel keuze hebben uit verschillende soorten, zelfs nog van oudere iPhones. Ik zag ook een voordelige hardcase iPhone 7 hoesje. Ik vond het eigenlijk niet zo belangrijk, of ik het hoesje mooi zou vinden. Ik zou het toch maar voor een paar maanden gebruiken. Maar dit hoesje vond ik erg leuk. Hardcase hoesjes kunnen soms wat duurder zijn dan normale hoesjes, maar ik heb dat er voor over. Ik plaatste de bestelling en zag dat ik het iPhone 7 hoesje al de volgende dag binnen zou hebben.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Het iPhone 7 hoesje kwam gisteren binnen en ik denk dat ik een goede aankoop heb gedaan. Het hoesje is van goede kwaliteit, voor een goede prijs. Ik verwacht dat ik hier de laatste maanden wel mee doorkom. Ik heb het idee dat dit iPhone 7 hoesje een erg goede bescherming geeft wanneer het valt. De laatste twee maanden zal ik extra goed opletten en dan een nieuwe telefoon met hoesje kopen. Als je iPhone hoesjes zoekt, dan moet je bij iphonehoesjes zijn

  • Ze hebben een breed aanbod aan hoesjes, ook leren , hardcase en softcase hoesjes
  • Daarnaast verkopen ze ook veel accesscores voor iPhones
  • Ze hebben ook een groot aanbod voor oudere modellen
  • De telefoons zijn vaak de volgende dag al binnen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn