Een Paw Patrol verjaardagscadeau pakt altijd goed uit

Ben je op zoek naar een cadeau voor de verjaardag van je nichtje, het zoontje van je beste vriendin of je buurmeisje? Een Paw Patrol verjaardagscadeau valt bij kinderen altijd in de smaak. Weet je nog niet wat Paw Patrol is? Het is een razend populaire Disney serie voor jonge kinderen van ongeveer twee tot vijf jaar oud. In deze avontuurlijke serie spelen zes jonge hondjes die de stad moeten redden. Voor jonge kinderen is het een spannende serie vol met avontuur. Kinderen vinden het leuk om de serie na te spelen en de spanning en de gebeurtenissen in de serie na te bootsen. Daarom doet het speelgoed van Paw Patrol het ook zo goed. Weet je nog niet wat je moet kopen voor de verjaardag van een jong kind? Kies dan voor speelgoed van Paw Patrol.

Breed assortiment speelgoed Paw Patrol bij Toys & More

Bij Toys & More kun je kiezen uit verschillende soorten Paw Patrol artikelen. De hoofdkarakters van de serie komen allemaal voor in het aanbod. Dit zijn de zes verschillende pups. Het speelgoed assortiment bestaat uit:

  • Auto’s;
  • Vliegtuigjes;
  • Speelsets;
  • Puzzels;
  • Speelfiguurtjes.

Bij Toys & More kun je ook uit praktische artikelen van Paw Patrol kiezen, zoals een zaklamp, een broodtrommel, een beker, een strandlaken, een koffer, een rugzakje etc. Al deze producten zijn bedrukt met een van de pups. De broodtrommel is erg in trek. Dit is leuk om aan kinderen te geven die naar de opvang of naar school gaan. Het meest populaire product is de Rescue Brandweerauto Marshall + brandspuit. Kinderen vinden het natuurlijk erg spannend als er ergens brand is en met de brandweerauto kunnen ze het spel perfect naspelen. Het is ook niet voor niks dat kinderen Brandweerman Sam te gek vinden. Voor ieder budget valt er wel iets geschikts te vinden in het assortiment van Toys & More. Op de website kun je aangeven hoeveel budget je hebt. Via een filter krijg je de producten te zien die passen bij het bedrag dat je wil besteden. Heb je een wat kleiner budget, dan kun je bijvoorbeeld kiezen uit de speelfiguurtjes. Air Force Rescue Rocky is heel populair. Heb je wat meer te besteden, dan is de speelset Launch ‘N Roll Lookout Tower een aanrader. Er is ook een kleinere speelset te koop, namelijk de Paw Patrol Rocky’s barn. Als je niet zeker weet of degene waarvoor je het cadeau koopt al veel van Paw Patrol heeft, kun je voor de nieuwste producten gaan. Bij Toys & More is er sinds kort een Paw Patrol strandlaken te koop. Dit is erg leuk voor de zomer die eraan zit te komen. De nachtlampen zijn ook vrij nieuw in het assortiment. Deze zijn leuk voor kinderen die deze zomer gaan kamperen.

Online bestellen Toys & More

Alle producten zijn bij Toys & More online te bestellen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid, want Toys & More beschikt over Webshop Keurmerk. Bij Toys & More kun je daarom vertrouwd winkelen. De producten worden vliegensvlug bezorgd. Heb je een artikel voor 14.00 uur besteld, dan heb je deze de dag erna in huis. Ben je niet thuis en wil je het product liever ergens afhalen? Dan is het mogelijk om je producten bij een PostNL locatie af te halen. Alle artikelen zijn binnen 14 dagen te retourneren. Mocht je het cadeau willen ruilen voor een ander Paw Patrol product of ander speelgoed, dan kan dat dus ook. Kortom, bij Toys & More ben je verzekerd van een optimale winkelervaring.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn