Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is de expert als het gaat om alles wat met wonen te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, een nieuwe hypotheek of juist uw woning wilt verkopen, wij staan altijd voor u klaar. Al sinds 1973 werkt Van Bruggen Adviesgroep als financieel dienstverlener, door het hele land. Dat betekent dat er altijd een vestiging bij u in de beurt is en dat er dus een financieel expert voor u klaar staat die uw regio goed kent. U krijgt meer dan een simpel hypotheek advies: bij Van Bruggen Adviesgroep kijken we echt naar uw situatie en wat er bij u past. Op een onafhankelijke en transparante manier, zodat u precies weet wat u krijgt.

Van Bruggen Adviesgroep: voor het juiste hypotheekadvies

De specialiteit van Van Bruggen Adviesgroep is hypotheekadvies en alles wat hiermee te maken heeft. Dat begint al als u op zoek bent naar een huis: wij kunnen u adviseren over wat er mogelijk is met uw hypotheek, maar kunnen u daarnaast ook helpen bij het zoeken naar een geschikte woning. Ook andere dilemma’s waarvan wij merken dat huizeneigenaars vaak tegenaan lopen, zoals of hun hypotheek niet goedkoper kan, kunnen wij u mee helpen. Van Bruggen Adviesgroep kijkt hiervoor echt naar het totaalplaatje en niet alleen naar uw hypotheek. Dat begint al bij het intakegesprek. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis, zodat we op een rustige manier kennis kunnen maken. Wij kunnen u dan vertellen wat Van Bruggen Adviesgroep voor u kan betekenen en u kunt vertellen waar u naar op zoek bent. Aan de hand van dit gesprek kunt u dan besluiten om Van Bruggen Adviesgroep in de arm te nemen, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een hypotheek of u op een andere manier kunnen adviseren. Hypotheken kunnen veel verschillen, zeker als u hypotheken van verschillende aanbieders gaat vergelijken. Wij zijn een onafhankelijke adviseur en hebben dus geen voorkeur voor bepaalde aanbieders, maar kijken altijd met een onafhankelijke blik naar de hypotheken die u af zou kunnen sluiten.

Welke hypotheek past bij u?

Een hypotheek is altijd erg afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Uiteraard kunt u online opzoeken hoeveel u kunt lenen met uw huidige salaris en dat van uw partner, maar dat is niet het hele verhaal. Wel geeft het vaak een goede indicatie van wat er mogelijk is, dus het is zeker aan te raden om dit als eerste uit te zoeken als u op zoek gaat naar een woning. Dit kan onder andere op de website van Van Bruggen Adviesgroep. Belangrijk is wel om dan in het achterhoofd te houden dat er altijd meer mogelijk is dan u denkt, bijvoorbeeld als u denkt dat uw persoonlijke situatie gaat veranderen. In het gesprek met een adviseur van Van Bruggen Adviesgroep bespreken wij al deze zaken en aan de hand hiervan zal onze expert u adviseren over wat de mogelijkheden zijn. Het is dus zeker aan te raden om als u besloten heeft op te gaan naar een nieuwe woning een gesprek aan te vragen bij Van Bruggen Adviesgroep. Wij kijken dan samen met u naar wat er mogelijk is en wie weet heeft u wel voldoende budget om uw droomhuis te kopen! En omdat wij meer zijn dan alleen hypotheekadviseurs kunnen wij u ook helpen bij de zoektocht naar een ideale woning. Wilt u meer weten of wilt u vrijblijvend kennismaken? Online plant u gemakkelijk een afspraak in, of bel naar een van onze lokale vestigingen. Dan kunnen wij u vertellen wat we voor u kunnen betekenen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn