Een rolcontainer huren is een eenvoudig klusje

Ieder bedrijf in Nederland is bij bedrijfsafval.nl van harte welkom om een rolcontainer te huren. Want bij ons kunt u een rolcontainer huren voor vele soorten afval. Bent u het zat dat u het moet doen met een ondergrondse container voor de deur? Of hebt u een simpele kliko gekregen van de gemeente die slechts eens in de twee weken wordt geleegd? Als bedrijf produceert u waarschijnlijk veel meer afval dan de voorzieningen van de overheid aankunnen. Tot groot ongenoegen van uzelf, de buren en de natuur. Want het bevordert de recycling niet bepaalt terwijl de stank wellicht ook nog eens toeneemt. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen en wel door een rolcontainer te huren via onze website. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Dan overtuigen we u misschien wel met de mededeling dat u vandaag een rolcontainer huren kunt zodat we het morgen al bij u kunnen afleveren. Er worden direct goede afspraken gemaakt over de duur van de verhuur en de regelmaat van het ledigen. U kunt er voor kiezen om ons eens of tweemaal per maand langs te laten komen maar dit is zelfs tweemaal per week mogelijk. Is dat nog altijd niet afdoende? Dan raden we het u aan om nog een rolcontainer te huren. Dan weet u in ieder geval zeker dat u het die paar dagen wel volhoudt. Overweeg trouwens ook eens om direct uw afval te scheiden en wel door meerdere afvalcontainers tegelijkertijd te bestellen.

Kom een rolcontainer huren voor diverse afvalstromen

Een rolcontainer huren via het internet is uiteraard een moderne manier om snel van al uw overtollige troep af te komen. Wellicht hebt u een laadkuil, een groot magazijn of hebt u buiten een eigen terrein waar u al deze containers neer kunt zetten. Zoals we al eerder aangaven kunt u een rolcontainer huren voor diverse afvalstromen. Dit zijn:

  • Restafval,
  • Papier en karton,
  • Glas,
  • Dat is organisch afval zoals (gekookt) keukenafval en diverse etensresten. Supermarkten maar ook horecagelegenheden hebben ongetwijfeld baat bij dit type container,
  • Plastic,
  • En ten slotte kunt u een rolcontainer huren voor vertrouwelijke documenten. Die worden door onszelf hoogstpersoonlijk vernietigd.

Hebt u hier een keuze uit gemaakt? Bepaal dan de inhoud, weergegeven in liters. Kies ook de regelmaat van het ophalen en u ziet de totale huurprijs. Vervolgens vult u het nummer van de Kamer van Koophandel in en ziet u uw bedrijfsgegevens al ingevuld. Bekijk dit zorgvuldig, corrigeer het mits nodig en vul de overige opmerkingen in. Mocht u toch nog vragen hebben voordat u het rolcontainer huren bevestigt, dan kunt u vanzelfsprekend onze klantenservice contacteren. Dat kan door te mailen, te bellen of door het digitale formulier ingevuld naar ons toe te sturen. Ook vindt u op de FAQ-pagina al erg veel antwoorden op over een keur aan regelmatig terugkerende vragen.

U vindt online direct de exacte huurprijs

Een rolcontainer huren is nu wel heel eenvoudig. Want met een paar muisklikken kunt u ervoor zorgen dat we morgen al met het object langskomen. We nemen uw bedrijf vervolgens op in de route zodat u nooit meer een overvolle afvalbak in uw magazijn of buiten hebt staan. Het is altijd mogelijk om bij nood, zoals een overvolle en stinkende container, om hulp te vragen. we garanderen immers een landelijke dekking met daarnaast de zekerheid dat we binnen 24 uur op de plek van bestemming zijn. Dat geldt ook als er een bak kapot is gegaan. Vergeet u niet om de site te bookmarken? Wellicht hebt u in de toekomst een ander type container nodig.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn