Handmatig een pakket verpakken

Handmatig een pakket verpakken, wat is de beste manier hiervoor? Bij Handmatig Verpakken Haaksbergen zijn wij hierin gespecialiseerd. We weten dus als geen ander hoe een pakket verpakken efficiënt, snel en voordelig gedaan kan worden. Op onze website vindt u veel informatie over ons bedrijf, onze werkmethoden en nog veel meer. We zijn inmiddels al sinds 1993 actief als onderneming en hebben dus al jaren ervaring en kennis op het gebied van verpakkingen. Het bijzondere aan onze onderneming is dat onze werknemers thuiswerk(sters) zijn. Het pakket verpakken gebeurt dus heel secuur en met veel enthousiasme bij de werknemers thuis. Dit is ook een van onze geheimen waarom wij zo snel en zorgvuldig te werk kunnen gaan. Hoewel onze werknemers thuis werkzaam zijn, kunnen wij ook grote orders verwerken. We beschikken namelijk ook over een grote hal van ongeveer 700 vierkante meter waarin medewerkers ook met de hand ieder pakket verpakken. Misschien vraagt u zich af: waarom met de hand verpakkingen maken? Met de techniek van tegenwoordig kan inpakken toch veel beter met machines? Wij geloven dat handmatig inpakken nog steeds veel voordelen heeft over machinaal inpakken. Daarover geven we hieronder meer uitleg.

Efficiënt en secuur een pakket verpakken

Handmatig een pakket verpakken kan veel zorgvuldiger gedaan worden dan met machines. Bovendien kan het door onze werkmethodes ook snel en efficiënt. Wij kunnen voor u overigens meer verzorgen dan alleen een pakket verpakken. Ook plakken, sealen en krimpen behoort tot onze diensten. We zijn een ervaren en veelzijdig bedrijf en we blijven constant vernieuwen en innoveren. Daardoor weten we zeker dat we de beste methodes gebruiken in onze onderneming. Ook duurzaam werken staat bij ons centraal. Milieubehoud is voor ons heel belangrijk en ook dit is een reden waarom we ieder pakket verpakken met de hand. Verder gaan wij voor:

  • Alleen de beste kwaliteit
  • Snelle levering van producten aan onze klanten
  • Gunstige prijzen voor al onze diensten

Door handmatig producten te verwerken, kunnen wij de prijzen laag houden voor u. Bovendien waarborgt het de kwaliteit van onze producten. Hoewel we handmatig werken, kunnen we producten nog steeds heel snel aan u leveren. Dankzij onze vele jaren ervaring en kennis weten we heel goed hoe we het werk aan moeten pakken. Al vele klanten maken al jaren gebruik van onze service en diensten en wij bespreken ook met u graag de mogelijkheden voor uw onderneming. Schroom dus zeker niet om contact met ons op te nemen.

Erkend verpakkingsbedrijf

Handmatig Verpakken Haaksbergen staat in de omgeving bekend als een erkend verpakkingsbedrijf. Doordat wij ieder pakket verpakken met de hand, kunnen wij echte kwaliteit leveren. Zoals u hierboven hebt kunnen lezen, zijn wij verder ook gespecialiseerd in sealen, krimpen en meer. Naast een pakket verpakken doen wij ook aan sorteren, vergaren en reconditioneren van allerlei producten. Om een meer concreet voorbeeld te geven van onze werkzaamheden: ook het plakken en vouwen van presentatiemappen en doosjes wordt door ons gedaan. Indien gewenst plakken wij ook stickers op de producten. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u meer lezen op de pagina ‘diensten’ op onze website. Contact opnemen met een medewerker kan natuurlijk ook. Er staat altijd graag een medewerker voor u klaar om u meer te vertellen over ons bedrijf, onze service en onze diensten. Contact opnemen kan via de mail, telefoon of via het contactformulier op de website. U kiest zelf voor de contactoptie van uw voorkeur. Wij geloven dat handmatig een pakket verpakken veel voordelen heeft en we vertellen u daar graag meer over. Neem contact op met een van onze medewerkers of kijk op de website en ontdek uw mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn