Een webbureau in Nijmegen zoeken

Ik kom uit een familie van slagers, mijn opa was slager en mijn vader en ooms zijn op dit moment nog slagers. Mijn broertje en ik zijn in de slagerij opgegroeid en ik wilde ook altijd slager worden, misschien omdat mijn vader dit hoopte. Mijn broertje helpt af en toe nog in de slagerij, maar hij werkt nu als bouwkundige. Ik heb jarenlang in de slagerij gewerkt en heb de laatste jaren mijn diploma’s gehaald om professioneel slager te worden. Ik heb ondertussen in verschillende slagerijen gewerkt om veel ervaring op te doen en om te leren hoe andere slagers het aanpakken. Met mijn vader had ik besproken dat ik uiteindelijk zijn slagerij over zou nemen, maar de aankomende vijf jaar gaan we samen het bedrijf managen. Ik wil veel dingen veranderen en moderniseren, terwijl mijn vader meer traditioneel is. Hij heeft veel dingen jaren hetzelfde gedaan en dat werkte altijd goed voor hem. De slagerij loopt goed en we hebben veel vaste klanten. Ik zie veel nieuwe mogelijkheden en voor mijn vader is het moeilijk om sommige dingen los te laten. Gelukkig hebben we afgesproken dat ik langzaam een aantal dingen mag veranderen. We hadden de laatste zes jaar een website waar we nooit iets mee deden, de informatie werd nooit aangepast en de website zag er erg oud uit. Ik wilde graag een webbureau in Nijmegen een nieuwe website laten maken. Ik heb geen verstand van websites maken, maar het kan een goede marketingtool zijn. Ik wilde een webbureau in Nijmegen de website laten maken en daarna zou ik de website bijhouden. Het idee van de website is om alle acties en nieuwe artikelen op de website te plaatsen, dit is goedkoper en gemakkelijker dan reclame folders sturen.

Monkey Vision werd ons webbureau in Nijmegen

Samen met mijn vader had ik een lijstje gemaakt van wat we allemaal wilden doen met de website. Hierna zocht ik online naar een webbureau in Nijmegen en vond verschillende bedrijven. Ik bekeek de websites van deze bedrijven en zag vaak al een overzicht van de kosten en veel voorbeelden van websites die ze gemaakt hadden. Mijn vader en ik hadden een budget in gedachten en hoopten een webbureau in Nijmegen te vinden die de website voor dit bedrag kon maken. We namen contact op met drie bedrijven die de website konden maken voor ons budget. Een van deze bedrijven was Monkey Vision. Op hun website https://www.monkeyvision.nl/webbureau-nijmegen/ hadden we veel mooie voorbeelden van websites gezien en we zagen dat ze veel websites in de omgeving hadden gemaakt. Het gesprek met Monkey Vision ging erg goed. Ze hadden al snel een goed idee van wat wij wilden met de website en kwamen met veel goede ideeën. Ze lieten een aantal voorbeelden van websites zien en eentje daarvan vonden we erg mooi. We wilden graag een website laten maken die hier op leek. Na het gesprek besloten we om dit webbureau in Nijmegen aan te nemen.

Een mooie website

Sinds twee weken is de website klaar en we zijn er erg blij mee. Dit webbureau in Nijmegen heeft een erg mooie website gemaakt dat aansluit op onze wensen. We hadden goed contact met Monkey Business tijdens het bouwen en er werd goed geluisterd naar onze opmerkingen. Achteraf kregen we een goede uitleg over hoe we de website kunnen beheren. Wij kunnen Monkey Business als webbureau in Nijmegen aanraden.

  • Ze maakten goedkoop een website
  • Luisterden goed naar onze wensen
  • De website was snel klaar
  • We zijn blij met het resultaat
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn