Ergonomische vergaderstoelen

Ben je al op de hoogte van hoe belangrijk vergaderstoelen zijn voor de productiviteit, gezondheid en werkhouding? De juiste comfort en ondersteuning zijn heel belangrijk voor vergaderingen en natuurlijk ook voor andere werksituaties. Bij vergaderingen zitten mensen echter vaak uren achter elkaar op dezelfde plek en is het dus extra belangrijk om de juiste stoelen te hebben. Ergonomische vergaderstoelen zijn onmisbaar voor ieder bedrijf. Het is een belangrijke investering die bovendien ook zal terugbetalen wat betreft productiviteit en de werksfeer. Er zijn zeer veel opties mogelijk voor iedere vergaderzaal en voor iedere onderneming. Op Shiraz.nl willen we ieder bedrijf kunnen voorzien van de juiste vergaderstoelen. Doe alvast inspiratie op met de volgende voorbeelden:

  • Moderne stoelen met een strak design en goede ondersteuning voor de rug
  • Meer traditioneel ogende vergaderstoelen die heel goed geschikt zijn voor lange besprekingen omdat ze extra comfort bieden
  • Stoelen met wieltjes aan de poten. Dit geeft werknemers tijdens een vergadering en ook op andere momenten extra flexibiliteit. Voor besprekingen met veel interactie is dit ideaal

Uiteraard zijn er nog veel meer producten te vinden in ons assortiment. Dit is slechts een greep uit het grote, veelzijdige aanbod. Online in onze webshop en in onze showroom kun je een goed idee krijgen van de vele mogelijkheden.

Stijlvolle vergaderstoelen

De inrichting van een vergaderruimte gaat om meer dan alleen comfort en de juiste ergonomische houding. Ook het oog wil wat, wordt vaak gezegd. Dit geldt ook voor vergaderruimtes. Daarom kijken we bij Shiraz ook naar het ontwerp van onze vergaderstoelen. We gaan voor de juiste combinatie van comfort en stijl. We zorgen er altijd voor dat onze artikelen stijlvol eruitzien. Zo ook de vergaderstoelen in ons assortiment. Zoals altijd geldt natuurlijk wel: smaken verschillen. Daarom hebben we veel verschillende stijlen in ons aanbod. Van traditioneel tot modern en van heel strak tot wat vloeiendere lijnen. Alles is mogelijk. We leveren onze producten ook op maat. Zo kan je artikelen geheel naar wens bestellen. Naast stoelen leveren we natuurlijk ook tafels en andere producten. De gehele vergaderinrichting is bij ons te bestellen. Niet alleen jouw nieuwe vergaderstoelen kun je bij ons aanschaffen, maar alles wat je nodig hebt voor jouw vergaderruimte(s). Voor ieder artikel geldt sowieso dat het er zeer stijlvol uitziet. Er is te kiezen uit een groot aantal kleuren, vormen en stijlen. Kijk online of breng een bezoekje aan onze showroom. We informeren je graag om de juiste keuze te kunnen maken.

Stoelen voor vergaderruimtes bestellen in handige webshop

Als je ervoor kiest om jouw nieuwe vergaderstoelen online te bestellen, kun je veel tijd en moeite besparen. Je hoeft niet te reizen naar een winkel en je hoeft de producten niet zelf te vervoeren of nog apart vervoer te regelen. Bij Shiraz wordt levering en montage gratis voor jou gedaan. Bovendien wordt er in heel Nederland geleverd. Online bestellen is heel gemakkelijk en overzichtelijk in onze webshop. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe vergaderstoelen kun je de zoekfilters zo instellen dat je alleen maar stoelen te zien krijgt. Daarnaast kun je nog veel meer zoekfilters kiezen. Allereerst kun je natuurlijk het beschikbare budget voor de nieuwe vergaderstoelen aangeven. Zo weet je zeker dat de stoelen niet te duur zullen zijn. Verder kun je aanvullende wensen invullen. Moeten de stoelen stapelbaar zijn? Of juist koppelbaar? Of allebei? Wellicht wil je de producten ook buiten gebruiken. Of je wilt inklapbare artikelen. Dit is allemaal aan te geven in onze handige webshop. Wat betreft frame kun je kiezen uit een sledeframe, een 4-poot stoel, een kruisvoet of een verrijdbare stoel. Kortom, voor iedereen is wat te vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn