Flyers

Bij Drukwerkdeal.nl kom je erachter waar je aan moet denken bij flyers maken. Je kan het heel eenvoudig houden, maar je hebt hier ook de mogelijkheid om exclusieve uitvoeringen te maken. Zo kan je ze laten drukken op wat dikker steviger papier met een mooie glans en laklaag. Dit geeft de flyer meteen een luxere professionele look. Als dit meer bij jouw organisatie of boodschap past, dan is dat zeker een aan te raden keus. Ook als jouw boodschap om een andere reden veel aandacht vraagt, kan het zeker geen kwaad om een van de exclusievere uitvoeringen samen te stellen. Tijdens het flyers maken op de website kom je daar vanzelf achter. Als eerste begin je met het klaarmaken van de bestanden. Misschien heb je zelf in een ontwerpprogramma dit allemaal opgesteld. In dat geval kan je de bestanden gewoon doorsturen naar Drukwerkdeal.nl. Verdiep je daarvoor wel in de aanleverspecificaties. Drukwerldeal.nl heeft namelijk wel bepaalde eisen aan de aangeleverde bestanden om het flyers maken zo kwalitatief mogelijk uit te voeren. Voor verschillende uitvoeringen gelden weer andere specificaties. Hetzelfde geldt voor het doorgeven van de opties voor de flyers maken. Per formaat kan het verschillen of andere materiaalsoorten en afwerkingen daarvoor van toepassing zijn. Via het menu op Drukwerkdeal.nl wordt tijdens de selecties direct aangegeven welke opties nog gebruikt kunnen worden.

Flyers maken, met een paar klikken gedaan

Op zich is flyers maken heel eenvoudig, zeker als je al weet hoe jouw flyer eruit gaat zien. Bedenk goed hoe je de flyer wilt verspreiden. Ga je het uitdelen, gewoon ergens neerleggen, of ophangen. Of wil je deze rondbrengen langs de huizen. Wat wordt er precies op de flyer afgebeeld? In geval van veel tekst is bijvoorbeeld een groter formaat handiger dan een kleiner formaat. Hetzelfde geldt als je een foto op de flyer laat zetten. Dit zijn allemaal details die meespelen bij het kiezen van de maten van je flyer. Drukwerkdeal.nl biedt ruime keus uit maar liefst 12 formaten die variëren tussen de A3 en A8 formaat, de vierkante vormen en de rechthoekige variaties. Daarmee kan je allerlei soorten flyers maken die bedrukt worden in full color. Deze bestaat uit de CMYK-kleuren, oftewel cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Kleuren die het meeste geschikt zijn om daarmee jouw ontwerp het beste uit te laten komen. Naast enkelzijdig heb je zelfs de optie de flyer op beide kanten te bedrukken met full color.

Bepaal een passende afwerking

Hoewel de afwerking als laatste komt, is dit toch een punt om even goed op te letten. Juist hiermee bepaal je de uitstraling voor het flyers maken. Zo is de keus voor het papier erg bepalend. De kleuren komen anders uit op houtvrij mat mc papier dan op de glanzende versie. Niet alle ontwerpen vragen om een glanzende look, waar andere ontwerpen daar weer beter in uitkomen. Misschien is zelfs de ice silver metallic uitvoering nog beter. Je kan zelfs flyers maken op static foil waarmee je flyer zich uit zichzelf kan hechten op gladde en vlakke ondergronden. Kies je voor deze static foil als materiaal, dan sluit je daarmee de verdere afwerkingen met mat- of glanslaminaat uit. Dat is niet ten koste van de kwaliteit, want de static foil is op zichzelf voorzien van een bijzondere afwerking. Of je nou gaat voor basic flyers maken of juist exclusievere uitvoeringen, Drukwerkdeal.nl gaat na ontvangst van jouw bestelling aan de slag. Mocht je tijdens het selecteren toch nog met vragen zitten, vraag het ze gerust. De specialisten staan onder meer via de chat en telefonisch klaar om samen met jou de gepaste flyer samen te stellen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn