Ik ging naar de fysio in Harderwijk

Toen ik een aantal maanden geleden aan het voetballen was, ben ik door mijn enkel gegaan. Dit was al de zoveelste keer dat dit gebeurde en deze keer wilde ik dit probleem eens grondig aan gaan pakken. Vandaar dat ik maar eens even op zoek ben gegaan naar goede ondersteuning. Op een gegeven moment heb ik mij inschreven bij de fysio in Harderwijk. Ik had heel veel goede verhalen gehoord over deze praktijk en vandaar dat ik ook graag met deze fysio in Harderwijk in zee wilde gaan. Ik ben even naar de site van deze fysio in Harderwijk gegaan en daar kon ik mij meteen opgeven voor een behandeling. Het fijne aan deze fysio in Harderwijk is dat men hier geen wachtlijsten heeft waardoor je dus meteen geholpen kunt worden. Ik kon de volgende dag al langskomen voor een intake. Dat vond ik heel erg prettig want hoe sneller ik kon beginnen met het verstevigen van mijn enkels, hoe beter. Ik kreeg tijdens mijn intake te horen dat er veel oefeningen beschikbaar waren waarmee ik mijn enkels zou kunne verstevigen. Wel werd mij aangeraden om de tijd te nemen om de oefeningen te doen omdat het belangrijk was dat ik mezelf niet zou overbelasten. Dat advies heb ik ter harte genomen en ik ben daarom diezelfde dag heel rustig begonnen met de eerste oefeningen die ik had opgekregen. Ik merkte dat deze behoorlijk pittig waren, maar gelukkig laat ik mijzelf niet snel uit het veld slaan. Toen ik een volgende keer weer voor controle naar de fysio in Harderwijk ging, vertelde mijn behandelaar mij dat hij al verschil kon merken, maar dat het misschien goed zou zijn om mij te koppelen aan een oefeningstherapeut. Deze zou mij namelijk kunnen begeleiden tijdens de oefeningen. Aangezien ik graag een goed resultaat wilde behalen, heb ik besloten om gebruik te gaan maken van deze oefeningstherapeut.

Ik kreeg van mijn fysio in Harderwijk een oefeningstherapeut aangeraden

Toen ik eenmaal met mijn behandeling was begonnen bij deze fysio in Harderwijk, raadde zij mij een oefeningstherapeut aan. Deze specialist kan namelijk de juiste begeleiding bieden om de oefeningen goed te doen. Dat was precies waar ik veel baat bij kon hebben en vandaar dat ik deze specialist in de arm genomen heb. Het fijne aan een oefeningstherapeut is dat deze je ook kan masseren. Dat is heel erg prettig omdat je merkt dat je spieren veel soepeler worden wanneer deze even goed gemasseerd zijn. Ik heb het dan ook als heel prettig ervaren om met deze specialist samen te werken. Ook over de fysio in Harderwijk heb ik niets anders dan lof te melden. Je merkt aan alles dat je hier met vaklieden te maken hebt die precies weten wat ze doen. Ik merkte dankzij mijn oefeningen dat mijn enkels veel steviger werden en ik vond dit heel prettig om te merken. Ik ben nu inmiddels een aantal maanden onder behandeling en dat bevalt mij echt heel erg goed. Ik zou deze fysio in Harderwijk daarom ook aan iedereen willen aanraden.

Deze mensen hebben mij heel goed weten te helpen

Ik ben heel blij dat ik de mensen van Quiek.nl gecontacteerd heb om te vragen of ik door hen behandeld kon worden. Het is namelijk zo dat:

  • ik heel snel kon beginnen met de behandeling
  • ik heel goede en gerichte oefeningen voorgeschreven kreeg
  • ik dankzij de begeleiding van een oefeningstherapeut al heel snel resultaat merkte

Mocht u ook door deze mensen behandeld willen worden, dan raad ik u aan om even naar Quiek.nl te komen surfen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn