Gewaagde, trendy en stijlvolle gekleurde kapsels

Wil je iets nieuws proberen met je haar? Dan ben je op de juiste plek terechtgekomen. Celebrity-stylisten en Instagram-influencers inspireren altijd de nieuwste trends in gekleurde kapsels. Het voorbije jaar werden we dan ook verliefd op enkele glorieuze trends in gekleurde kapsels. In dit artikel hebben we onze favorieten samengesteld die je allemaal kunt uitproberen bij Stijl Achterover Haarstudio. De haarstudio heeft iets voor iedereen, van levendige kleuren, creatieve kapsels tot wendingen op de klassieke tinten zoals blond en brunette. Je kunt een afspraak maken door te bellen of te mailen via de pagina stijlachteroverhaarstudio.nl. Of je nu weelderig lange lokken of kort haar hebt, maak je op voor een serieuze overbelasting aan inspiratie!

Gekleurde kapsels met stijl

Om te beginnen hebben we een trendy paars idee. Het haar is blond gekleurd en heeft verschillende tinten paars. Om deze look te creëeren, zou je één toon kunnen gebruiken of zelfs een andere kleur kunnen toevoegen, zoals bijvoorbeeld roze. Dit kleurenidee werkt het beste bij blond haar. Of probeer iets scherper en ga voor een ijzige blonde bob. Het haar bij de wortel is donker en verandert dan in een heel licht blond haar. Als je donker haar hebt, kun je je wortelkleur natuurlijk houden en dan de blonde lokken toevoegen. Dit maakt het kapsel gemakkelijk te onderhouden omdat de kleur gewoon zal uitgroeien. Dit is een idee onder de gekleurde kapsels dat toepasselijk is voor zowel kort als lang haar. Maar bij het kiezen van een nieuwe kleur voor je haar, hoeft het niet altijd heel erg op te vallen. Ons volgend idee is een donkere balayage. Dat laat zien hoe je subtiel een nieuwe kleur kunt toevoegen. Voor dit idee is het haar erg donker en heeft het lichtere tonen van blond en bruin. Hoewel de verandering niet erg dramatisch oogt, ziet het er wel super stijlvol uit. Voor andere haarkleuren zoals rood en blond probeer je tinten te kiezen die vergelijkbaar zijn, maar wel lichter zijn dan de natuurlijke schaduw van je haar. Vervolgens hebben we een mooi blond kleurenidee in onze lijst van gekleurde kapsels. Wanneer je blond aan donkerbruin haar toevoegt, creëert het een prachtige sunkissed-look die perfect is voor de lente en de zomer en bovendien erg stijlvol is. Probeer voor dit trendy kapsel een heel lichtblond. Dit past bij iedereen en is gemakkelijk te onderhouden.

Creatief en gewaagd de zomer in

Ben je avontuurlijk? Overweeg dan blauw! Ons idee is een mengsel van donkere en lichtblauwe tonen. Dit is een zeer dramatische transformatie, maar het ziet er erg trendy uit! Je zou een blauw kapsel zoals dit kunnen kiezen of je eigen kleur kunnen kiezen. Roze zou er ook cool uitzien. Wist je trouwens dat het hebben van haar als een zeemeermin een zeer populaire trend is geworden onder gekleurde kapsels? De haarkleuren die worden gebruikt zijn meestal een combinatie van blauw, roze en paars. Ons volgend haaridee heeft een super coole zeemeerminnen uitstraling. De kleuren die we verkiezen zijn zacht. Gekleurde kapsels als deze zijn perfect voor dames die hun look volledig willen veranderen. Gekleurde kapsels voor dames met rood haar:

  • Koperrood – Dit is een voorbeeld van hoe mooi rood haar eruit kan zien met de balayage-techniek. Het haar begint als donker rood en vermengt zich vervolgens tot een lichte koperachtige tint. Een zeer levendig idee dat perfect is voor de zomermaanden.
  • Warm oranje met rode tinten – Wil je een nieuw kapsel dat zal wauwelen? Neem dan onze mix van een flink aantal levendige kleuren. Aan de wortel van het haar is de kleur paars, daarna een oranjeachtige tint en heel licht aan het haaruiteinde.
  • Stijlachteroverhaarstudio
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn