Het beste loopbaanadvies

Ik heb er lange tijd heel erg veel moeite mee gehad om de baan te vinden waar ik me nu echt gelukkig voelde. Ik heb zelfs jarenlang gedacht dat dit gewoon aan mij lag. Ik wist gewoon niet wat ik wilde en ik verveelde me ontzettend snel als ik voor langere tijd bij hetzelfde bedrijf gewerkt had. Een vriendin van mij ervoer hetzelfde en zij besloot op een gegeven moment om eens te vragen om loopbaanadvies bij het bedrijf Different Coaching. Ik was hier in eerste instantie heel erg sceptisch over. Hoe ging een vreemde nu voor haar bepalen wat goed loopbaanadvies was. Maar mijn vriendin kwam laaiend enthousiast van het gesprek vandaan.

  • Eenmalig
  • Traject

Ik ben toen zelf eens onderzoek gaan doen naar wat het loopbaanadvies van Different Coaching nu precies in kan houden. Zo kwam ik er achter dat je ervoor kunt kiezen om een eenmalige afspraak te maken om wat dingen door te nemen of je volgt echt een heel traject. Als je echt niet weet wat je wilt, raadde die vriendin mij aan om te beginnen met een eenmalig gesprek. Vanaf daar kon ik dan altijd nog verder kijken wat de opties waren. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben dus naar de website https://www.differentcoaching.nl/ gegaan en ik heb contact opgenomen met de coach. Zo stond mijn eerste afspraak voor loopbaanadvies al snel in mijn agenda!

Aan de slag met mijn loopbaanadvies

Tijdens het gesprek vroeg de coach mij waar ik nu precies naar op zoek was. Ik legde haar dus uit hoe ik eigenlijk verveeld was tijdens de banen die ik tot nu toe had gehad en dat ik dacht dat dit gewoon aan mij lag. Ze drukte me meteen op het hart dat dit niet het geval was. Tijdens het loopbaanadvies leerde ik dan ook al snel dat ik gewoon mijn passie binnen het werk nog niet gevonden had. Ze beloofde me dat ik met het juiste loopbaanadvies zo die baan zou vinden en het verschil zou gaan merken! Dit klonk natuurlijk wel heel erg goed. En dit ene gesprek voor loopbaanadvies veranderde dan al snel in het volgen van een heel traject om eindelijk mijn droombaan te volgen. Tijdens het loopbaanadvies en de begeleiding die je krijgt kijk je onder andere naar je sterke en zwakke punten en wat je daar allemaal mee kunt doen. Al snel waren we er achter wat ik nu echt wilde doen en ik ben op zoek gegaan naar die baan!

Een succesvol verloop

Nu ik echt wist waar ik naar op zoek was dankzij het loopbaanadvies voelde ik mezelf eigenlijk al meteen een stuk beter en dat merkte ik ook in de zoektocht naar de baan waar ik naar op zoek was. Mijn sollicitatiebrieven zaten goed in elkaar en ik werd al snel uitgenodigd voor een gesprek voor een geweldige baan! Dankzij het loopbaanadvies wist ik precies wat me te doen stond en voor ik het wist kreeg ik het telefoontje dat ik de baan gekregen had. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat me dit nooit gelukt was als ik niet het advies gekregen had! Als jij dus ook in de knoop zit met wat je nu precies wilt met je carrière, dan raad ik je echt aan om contact op te nemen met Different Coaching. Het maakt echt een opmerkelijk verschil. Je kunt er altijd voor kiezen om het bij een eenmalig gesprek te laten en vanaf daar verder te kijken. Op de website vind je hier meer informatie over.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn