Koop hier uw feestkleding

Er zijn tal van redenen om feestkleding aan te trekken. Uw dochter of zoon geeft en verjaardagsfeestje en alle kinderen kunnen verkleed komen. Of het is carnaval dus u bent zelf op zoek naar feestkleding. Uw kinderen hebben geen bijzondere dag nodig om zich te verkleden, dat hoort immers bij hun spelrepertoire! Misschien kunt u het zich nog wel herinneren hoe fijn het was om als cowboy of indiaan rond te rennen door de tuin samen met uw vriendjes. Of om u als prinsesje uit te dossen en te spelen met uw vriendinnetjes met uw poppen en speelgoedhuis. Misschien hebt u binnenkort een vrijgezellenfeest om te organiseren. Is dat de reden waarom u op onze site, feestbazaar.nl, naar gepaste feestkleding zoekt? Het is altijd weer een grappig gezicht als de aanstaande bruidegom tijdens dit feest in een vreemde onesie op straat te zien rondspringen. Daarom bieden wij feestkleding aan in alle soorten en maten en voor zowel mannen als vrouwen. Kortom: er is voor ieder wat wils te vinden. Een kind kan nooit genoeg verkleedkleren hebben. Het is dan ook een zeer geschikt cadeau voor de decemberdagen. Een periode met erg veel feesten waaronder het sinterklaasfeest en de kerstdagen. En misschien hebt u wel een kind dat daarnaast ook nog eens jarig is in deze periode. Met een gemiddelde van 4,49 sterren uit 5 sterren mag u er in ieder geval wel vanuit gaan dat u mag rekenen op een topproduct van goede kwaliteit met daarnaast een puike service, ook al zeggen we het zelf. Hopelijk laat u nadien ook een beoordeling achter, daar zult u ons zeker mee helpen.

We bieden feestkleding aan binnen iedere leeftijdscategorie

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste feestkleding hebben we de diverse producten ingedeeld in categorieën zoals:

  • Feestkleding voor specifieke themafeesten,
  • Of zoek op leeftijd en geslacht,
  • Uiteraard is er een aparte categorie met feestkleding voor carnaval.

Weet u al precies wat u zoekt? Zoek dan tussen de categorie met feestkleding of maak gebruik van de ingebouwde zoekbalk. Nadat u een keuze hebt gemaakt, kunt u de juiste maat opgeven en aangeven hoeveel u er wilt kopen. Hebt u trouwens een foutje gemaakt? Dat is niet erg. Stuur het in dat geval binnen 14 dagen vrijblijvend terug. U krijgt óf uw geld terug óf een alternatief product toegestuurd. Hebt u trouwens een eigen account omdat u wel vaker feestkleding bestelt? Log dan in want uw adres- en contactgegevens zijn automatisch opgeslagen. Maar als u liever een eenmalige bestelling plaatst dan is dat ook geen enkel probleem. U kunt dan direct betalen door het bedrag over te maken met behulp van een online betaalsysteem waarbij u kunt denken aan iDEAL, PayPal of uw creditcard. De verzendkosten zijn slechts 3 euro 50, zowel in Nederland als in België. Komt uw bedrag boven de 75 euro uit? Dan betaalt u helemaal geen verzendkosten, dus tel uit uw winst!

Als u voor vandaag bestelt dan kunt u morgen al passen

Blijf op de hoogte van ons voortdurend veranderende assortiment aan feestkleding door geregeld een kijkje te nemen op de site. En kom alvast in de sfeer door een kijkje te nemen op onze Instagram en Pinterest accounts. Ook via andere sociale media kunt u ons volgen en er is uiteraard een nieuwsbrief waarop u zich kunt abonneren. Ten slotte willen we niet onbenoemd laten dat u op werkdagen tijdens kantooruren kunt bestellen zodat u het pakketje de volgende dag al in huis hebt. We bezorgen namelijk op 6 dagen in de week.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn