Het inhuren van een administratiekantoor

Het is voor mij inmiddels enkele jaren geleden dat ik mijn eigen bedrijf oprichtte. Ik krijg inmiddels vaak de vraag gesteld wat de dingen zijn die ik mezelf als beginnende ondernemer nu zou aanraden die ik in het begin anders heb gedaan. Toen ik net met mijn bedrijf begon vond ik het heel erg lastig om de beslissing te maken om geld te investeren in mijn bedrijf. Tot op zekere hoogte deed ik dit natuurlijk, dat moet wel als ondernemer. Maar voor bepaalde dingen was ik heel erg terughoudend. Hier viel bijvoorbeeld het inhuren van een administratiekantoor onder. Dit betekende dus dat ik vele uren besteed heb aan het doen van administratie, terwijl ik dit veel beter had kunnen besteden aan andere dingen. Toen ik uiteindelijk wel de beslissing durfde te nemen om een administratiekantoor onder de arm te nemen, merkte ik pas wat ik al die jaren gemist had.

  • Tijd
  • Energie
  • Geld

Er zijn namelijk een behoorlijk aantal dingen waar je op kunt besparen door een administratiekantoor in te huren. Een van die dingen is natuurlijk tijd. Als je net als ik weinig tot geen kennis hebt over het doen van administratie, dan kan het behoorlijk lastig zijn om hierin een goede keuze te maken. Je bent hier dan ook vele uren aan kwijt en de kans is ook nog eens groot dat je er fouten in maakt. Dat is natuurlijk niet iets waar je op zit te wachten. Je kunt je energie en je geld echt wel beter besteden. Het inhuren van een administratiekantoor kost dan misschien geld, maar het kan je ook een hele hoop geld besparen als je administratie gewoon op de juiste manier gedaan wordt.

Meer geld besparen met een administratiekantoor

Het administratiekantoor waar ik uiteindelijk voor koos was het bedrijf Stuurman Administratieve Dienstverlening. Bij dit bedrijf weten ze als geen ander hoe ze het doen van administratie aan moeten pakken en dit doen ze dan voor zowel ondernemers als particulieren. Want ook als particulier kun je je tijd en je energie een stuk beter besteden. En ook daar ligt nog wel wat geld voor het oprapen. Bij het bedrijf Stuurman Administratieve Dienstverlening hebben ze de juiste kennis in huis waar je dus een heleboel aan hebt. Daarnaast hebben ze hier niet een administratiekantoor, maar een heleboel kantoren die door heel Nederland heen gevestigd zijn. Je kunt dus altijd een administratiekantoor vinden bij jou in de buurt. En toch kun je er tegelijkertijd op vertrouwen dat je gebruik kunt maken van een groot en landelijk netwerk.

Een veel betere administratie

Ik kan je verzekeren dat mijn administratie er een stuk beter uitziet sinds ik dit uitbesteed aan het administratiekantoor. In het begin koos ik ervoor om nog wel een gedeelte ervan zelf te doen. En op zich is dit ook wel verstandig, zo hou je een beetje het idee wat het doen van administratie inhoudt en hoe je bedrijf ervoor staat. Maar je kunt er natuurlijk ook in een keer voor kiezen om voor het compleet uitbesteden van je administratie te gaan. Bij dit administratiekantoor werken ze op uur- of abonnementsbasis per maand. Het is dus aan jou om hier een keuze in te maken. Vind je het lastig om dit zelf te bepalen? Dan kan een van de medewerkers van dit bedrijf je daar natuurlijk bij helpen. Kies er daarom vandaag nog voor om contact met ze op te nemen en kom er snel achter wat zij precies voor je kunnen doen. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad dat ik dit heb gedaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn