Wij maken het kefir kopen wel erg aantrekkelijk

Kijkt u eens op rawmilkcompany.nl want daar leggen we u alles uit over rauwe melk. Het is melk, direct van de koe en dus direct vanaf de boerderij. Alleen is het bij wet verboden om het geheel onbewerkt te verkopen. In de supermarkt wordt melk altijd gesteriliseerd en gepasteuriseerd verkocht hoewel we ook rauwe melk producten tegenkomen zoals hangop en kefir. Kopen? Dat doet u wellicht liever in een natuurvoedingswinkel. Want de kans is groot dat er allerlei additieven aan toe zijn gevoegd terwijl daar bij ons geen sprake van is. Wilt u dus graag kefir kopen? Deze populaire yoghurtdrank die heerlijk is als ontbijt, lunch of gewoon tussendoor komt u namelijk op onze site tegen. Het is één van de diverse producten die wij hier in De Lutte, Overijssel, Twente, maken van rauwe melk. Van origine wordt dit product gemaakt van kefirkorrels die boordevol clusters met levende micro-organismen zitten. Maar waarom zou u deze natuurlijke kefir kopen? Omdat het buitengewoon fris, lekker en uitermate gezond is natuurlijk. Uiteraard wordt onze kefir geproduceerd van rauwe melk. Maar omdat deze melk aldus niet onverwerkt aangeboden mag worden, en dat is trouwens maar goed ook, kunt u kefir kopen die langdurig houdbaar is. De rauwe melk wordt namelijk 24 uur gefermenteerd zodat alle schadelijke stoffen en dan vooral bacteriën niet langer actief zijn en uit de melk zijn verdwijnen. Dit zorgt tevens voor een positief neveneffect: een langere houdbaarheidsdatum.

Wilt u bij ons kefir kopen? Dan zien we u snel in De Lutte

Men wil vaak kefir kopen omdat mensen met en lactose-intolerantie nu toch een melkproduct kunnen drinken. En omdat het slechts kort verhit is zullen vele positieve en goede eigenschappen, culturen, bacteriën en andere voedingsstoffen bewaard blijven. U hebt er dus veel minder van nodig terwijl u minstens dubbel zoveel geniet. Laat het kefir kopen niet langer op zich wachten en geniet van een groot glas boordevol vitamine K2.

  • U kunt natuurlijk bij ons langskomen. Van woensdag tot en met zaterdag is onze winkel geopend. U kunt er kefir kopen net als rauwe melk, hangop en yoghurt. Ook vlees is trouwens een optie, geheel duurzaam verkregen.
  • Zoek op de kaart via de website de winkel bij u in de buurt waar u onze kefir kopen kunt. Wij garanderen zo onderhand een landelijke dekking. In ieder provincie en elke grote plaats vindt u wel een natuurvoedingswinkel met onze overheerlijke zuivelproducten.
  • Wilt u liever zelf deze producten opnemen in uw natuurlijke winkel? Neem in dat geval eens contact met ons op zodat we spoedig langs kunnen komen. We nemen direct een aantal producten mee zodat u nog eventjes kunt proeven en kunt genieten.

Gaat u dit drinken vanwege de probiotische werking op uw darmflora? Wilt u de gist candida verjagen uit uw lichaam met behulp van rauwe melk? Of is er een andere reden waarom u bij ons aanklopt?

Vindt online de natuurvoedingswinkel bij u in de buurt

Veel mensen zoeken naar meer natuurlijke voedingsstoffen. Ze zijn het zat om bedonderd te worden door groothandelaren, conglomeraten en enorme supermarktketens. Ze zijn best bereid om iets meer neer te leggen als ze daar een oneindig beter product voor terug krijgen en dat is een goede zaak. Uw lichaam is nota bene geen afvalbak. Kies voor gezonde voeding en laat die zak chips eens staan. Hebt u ten slotte nog vragen over het kefir kopen of over één van onze andere producten? Neem dan gerust even contact met ons op. U kunt ons uiteraard mailen, opbellen en bezoeken in De Lutte.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn