Hoe kunt u het beste een sloopmelding doen?

Nu acht jaar geleden hebben wij het boerenbedrijf van mijn ouders over kunnen nemen. Mijn vader heeft het weer van zijn vader overgenomen en zo gaat dat al een poos door. Wij hopen het op een later moment weer aan ons kinderen te kunnen doorgeven. Maar daarvoor is nog een lange weg te gaan. Want er moest een hoop gebeuren met de achterste stal, die echt al jaren oud is en nodig aan vervanging toe is. Daarvoor moet je een sloopmelding maken bij de gemeente, omdat er niet alleen asbest in zat verwerkt, maar ook een hoop puin en andere rotzooi. Gelukkig kun je een sloopmelding vrij makkelijk doorgeven en kun je desgewenst een puinbak krijgen om de rotzooi meteen in weg te gooien. Toen we de sloopmelding deden en we nadien akkoord van de gemeente kregen konden we op zoek naar een bedrijf dat de asbest en het restmateriaal wilde afvoeren en weghalen. We kwamen terecht bij bestvision.nl. Dit bedrijf komt eerst een keer kijken en geeft je een mooie uitleg over de gedane sloopmelding. Al snel kwamen de mannen van bestvision en kon mijn man gewoon de dieren gaan verzorgen en bezig gaan met het bewerken van het land. Want dat gaat gewoon door elke dag van de week en dus ook met sloopwerken. Sneller dan ik dacht waren de met name de asbestplaten van het dak opgeruimd en waren de meeste puinstukken ook. De laatste beetjes hebben we zelf weggehaald. En waren we er klaar voor om de nieuwe stal op te bouwen. Deze stond al snel. We waren zo tevreden met dit bedrijf dat we al snel opnieuw contact hebben opgenomen met bestvision voor de voorste stal. Wederom moesten we daarvoor een sloopmelding maken bij de gemeente en begon het proces opnieuw. Al snel kwam er weer een positief bericht van de gemeente voor de sloopmelding en konden we beginnen met de voorste stal. Eigenlijk ging het met het tweede sloopproject net als met de tweede, gewoon mooi volgens afspraak en keurig netjes afgehandeld.

Wij zochten een bedrijf dat kon helpen met sloopwerken

Ook de deel van de boerderij is het dak aan vervanging toe. De keus is dan natuurlijk snel gemaakt, en kies je wederom voor dat bedrijf waar je goede ervaringen mee hebt. Wel hebben we inmiddels opnieuw een sloopmelding neergelegd bij de gemeente en wachten op een reactie. Zelf denken we dat het wel goed komt .

We zijn uiterst tevreden

De twee nieuwe stallen zijn al in gebruik genomen en de koeien hebben het er geweldig. En wij zijn enorm opgelucht dat dit achter de rug is. We hopen dat de nieuwe stallen een mooi aantal jaren mee kunnen gaan zodat ook onze kinderen later met plezier ons plek over willen nemen. Kortom:

  • De website geeft alle informatie en werkzaamheden weer
  • De medewerkers zijn super enthousiast
  • De kosten voor onderzoek en werkzaamheden zijn echt niet hoog

Kijk maar eens op de website dan weet je wat ik bedoel. Op de site staan ook het telefoonnummer en de overige contactgegevens vermeld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn