Houd je kindje goed in de gaten via een echo in Lelystad

“Zodra je zwanger bent, dan staat je hele leven op zijn kop. En dat is voordat je kindje is geboren. Want op dat moment gaat je leven nog eens een keer flink over de kop. In die zin is het ook goed dat de zwangerschap 9 maanden duurt. Daardoor kun je rustig wennen aan het hele idee dat je een kind op de wereld gaat zetten en dat je een kind zo goed en kwaad als dat kan zult moeten gaan opvoeden. Als het je tweede of derde kindje is, dan is het natuurlijk allemaal bekend terrein, maar als het je eerste kindje betreft, dan is het uiteraard enorm spannend. De zwangerschap duurt zoals gezegd in de regel 9 maanden. Het is een tijd vol verwachting, blijdschap, spanning, fysieke ongemakken en intense anticipatie. Als je ooit over voorpret kunt spreken, dan is het wel tijdens de zwangerschap. Het is in ieder geval een tijd waarin je samen met je partner heel intens kunt genieten. Maar het is wel fijn als je tijdens deze fase kunt profiteren van de juiste begeleiding. Je wilt immers dat alles goed gaat en ook dat je alle stappen op het juist moment onderneemt. Tijdens de zwangerschap moet je bijvoorbeeld ook een echo laten maken en als je in Lelystad woont of in de buurt van deze stad, dan wil je uiteraard het liefste gewoon een echo in Lelystad laten maken. Als het om voorpret gaat, dan is het zien van de eerste echo in Lelystad natuurlijk het toppunt. Voor het eerst kun je op de echo in Lelystad zien dat er een nieuw leven is ontstaan in jouw buik of in de buik van je partner. Je wordt tijdens de echo in Lelystad dus geconfronteerd met de realiteit, want op dat moment kun je jouw kind echt zien. Het is natuurlijk op een eerste echo in Lelystad nog niet echt duidelijk te zien, maar dat maakt voor het gevoel natuurlijk geen verschil. Daarnaast zal je na de eerste echo in Lelystad nog vele andere te zien krijgen. Dus bij elke volgende echo in Lelystad zal je zien hoe je kindje is gegroeid en hoe je kindje ook steeds meer gestalte krijgt. Langzaam maar zeker kun je tijdens al die echo’s dus al voor de geboorte helemaal verliefd worden op je eigen kindje.

Surf naar hetkleinewonder.nl voor een echo in Lelystad en heel veel meer

De juiste begeleiding tijdens de zwangerschap bestaat natuurlijk uit meer dan alleen een echo in Lelystad. Bij Het Kleine Wonder kun je vertrouwen op de persoonlijke en professionele zorg van Pamela Brouwer. Zij kan jou en je partner bijstaan tijdens het maken van een echo in Lelystad, maar ze is er ook voor allerlei andere diensten zoals:

  • De eerste echo vanaf 7 weken (vitaliteitsecho, bij NOP)
  • Indien gewenst thuisvisites in de zwangerschap
  • Kinderwensspreekuur
  • Informatie avonden over de borstvoeding en bevalling
  • Bevallen in alle houdingen (inclusief badbevalling)
  • Thuisvisites in de kraamweek
  • Hetkleinewonder.nl

Het is natuurlijk fijn als je iemand aan je zijde hebt die weet wat er allemaal bij komt kijken tijdens een zwangerschap en tijdens de bevalling. Het maakt alles een stuk minder stressvol en dat is natuurlijk ook weer goed voor je kindje. Hoe minder stress je ervaart tijdens de zwangerschap, des te minder kans op complicaties.

Neem contact op met Pamela Brouwer

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd even contact opnemen met Pamela. Via telefoon, Facebook of het contactformulier kun je haar te allen tijde bereiken.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn