Ik kocht een nieuwe panty in Leiden

Een tijdje geleden ben ik met een goede vriendin van mij een dagje gaan shoppen in Leiden. Ik wilde namelijk graag een nieuw ensemble kopen en vandaar dat ik graag naar de betere winkels wilde gaan. Het duurde niet lang of ik had een prachtige set gevonden waar ik heel goed mee voor de dag kon komen. Het enige probleem was dat ik nog geen goede panty in Leiden had kunnen vinden. Dat verbaasde me een beetje, want je zou verwachten dat een panty in Leiden vinden niet heel moeilijk kon zijn. Vandaar dat ik maar eens even her en der ben gaan vragen waar ik het beste een panty in Leiden kon kopen. Wie ik ook vroeg naar goede winkel om een panty in Leiden te kopen, allemaal kwamen ze met hetzelfde antwoord: ik moest naar Kousenhuis Gejo gaan. Dit klonk mij als een winkel waar ik waarschijnlijk een goede panty in Leiden kon kopen en dus ben ik maar eens even op zoek gegaan naar deze winkel. Deze bleek in de Haarlemmerstraat te zijn en dat was niet heel dicht bij de plaats waar ik op dat moment was. Na lang zoeken heb ik uiteindelijk een bus kunnen vinden die daar dicht in de buurt stopte en toen ben ik even naar Kousenhuis Gejo gegaan. Wat ik heel erg prettig vond om te merken, was dat ik heel goed onthaald werd in deze winkel. Ik werd vriendelijk begroet en de mensen die in deze winkel werkten, lieten mij merken dat ze mij graag wilden helpen bij het vinden van de juiste panty in Leiden. Dat vind ik altijd heel erg prettig en ik heb hen daarom mijn nieuwe ensemble laten zien. Ik liet weten dat ik graag een neutrale panty in Leiden wilde kopen omdat ik niet alle aandacht van mijn ensemble wilde afleiden door een heel opvallende panty te gaan dragen. Daar wisten de mensen in Kousenhuis Gejo wel raad mee.

Ik hoefde niet veel geld te betalen voor mijn panty in Leiden

Toen ik eenmaal in de winkel was, lieten de mensen mij daar weten dat ze mij graag wilden helpen om te vinden waar ik naar op zoek was. Ik had nooit verwacht dat ik zo snel de juiste panty in Leiden zou kunnen vinden. Deze mensen in deze winkel hadden heel veel verstand van zaken en wisten ook precies wat ik nodig had. Vandaar dat ik heel blij was dat ik mijn panty in Leiden bij deze winkel heb gekocht. Het fijne is dat ze hier in deze winkel in de Haarlemmerstraat namelijk heel veel keus hebben. Het is bijna onmogelijk om een soort panty te bedenken die ze hier niet hebben. Ik vond het daarom ook heel leuk om door het aanbod van deze winkel te grasduinen. Ik zou daarom ook iedereen die op zoek is naar goede panty’s willen aanraden om een keer naar deze winkel te gaan. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te gaan, dan kunt u ook altijd een keer naar de site van deze shop komen kijken. Het adres van deze site is Kousen-Huis-Gejo.nl.

U kunt hier ook heerlijke kousen vinden!

Mocht u niet op zoek zijn naar panty’s, dan raad ik u nog steeds aan om een keer naar Kousenhuis Gejo te gaan. U kunt hier namelijk ook terecht voor heerlijke warme kousen. Kortom:

  • deze winkel heeft alles wat u nodig heeft
  • u kunt hier panty’s en kousen kopen
  • alle producten zijn zeer voordelig geprijsd

Ik hoop u van een goed adresje voor kousen en panty’s te hebben kunnen voorzien. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn