Kever rijden samen met collega’s doe je bij Het Schwarzwald

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je kever rijden kunt? Dan klop je natuurlijk aan bij Het Schwarzwald. Dit is een firma gelegen in Twente waar iedereen altijd een glimlach op zijn of haar gezicht krijgt. Hier kun je een kever huren en vervolgens kever rijden, bijvoorbeeld in combinatie met het uitvoeren van een puzzeltocht. Zo heb je een leuk doel én een hoop vermaak tijdens het rijden. Wat ook erg leuk is, is dat je zo de kans krijgt het mooie Twente op je gemak te bekijken. Je komt op plaatsen waar je normaal gesproken vast niet zou komen. Er is veel natuur om van te genieten. Om meer te weten te komen over kever rijden ga je naar hetschwarzwald.nl. Op deze site vind je alles wat je weten wilt. Je kunt hier trouwens terecht voor veel meer diensten, denk aan:

  • Anti-slip cursus voor bedrijven
  • Buggy rijden voor bedrijven
  • Retro scooter tour voor bedrijven

Zoals je leest is er dus veel te beleven bij deze firma. Het ene is nog leuker dan het andere. Wat je op zijn minst eens gedaan moet hebben, is een kever rijden. Na het rijden kun je neerstrijken in het restaurant van dit bedrijf, want ongetwijfeld heb je nadien zin om even te ontspannen met een heerlijk hapje en drankje. Ook dat kan allemaal bij Het Schwarzwald. Check dus gelijk de site en plan direct een afspraak. Dat kan simpel online. Voor vragen kun je contact opnemen via de contactgegevens die op de site staan vermeld.

Daarom is kever rijden zo ontzettend leuk

De meeste mensen zijn het tegenwoordig gewend om te rijden in moderne wagens die van alle gemakken zijn voorzien. Ze maken ons leven een stuk gemakkelijker en comfortabeler. Eigenlijk zijn het gewoon rijdende huizen geworden, dankzij alle technologieën van binnen. En nog altijd staat die technologie niet stil. Je zou bijna vergeten hoe het ook alweer was om bijvoorbeeld zonder stuurbekrachtiging te rijden en hoe we de raampjes handmatig open moesten draaien. Stoelverwarming bestond nog niet, en ook kon je niet vanuit je wagen internetten. Zeker kon de auto van vroeger niet zelf achteruit parkeren, had het geen camera’s die in de gaten hielden hoeveel ruimte je nog aan de zijkant en aan de achterkant van de wagen had en beschikte het niet over airco. Je zou bijna denken dat niemand nog terugverlangt naar die tijd, maar niets is minder waar. Die auto hebben zoveel karakter juist. Neem nu bijvoorbeeld de kever. Dat is hét schoolvoorbeeld van een wagen die nog altijd mateloos populair is. Het erin rijden brengt je terug naar vroegere tijden. Herinneringen komen weer terug. Je hoort bekende geluiden in de auto die je een nostalgisch gevoel geven. Geen wonder dus dat er nog steeds zoveel mensen in een kever rijden.

Boek gelijk een rit

Wil je graag in een kever rijden én zou je dit niets liever dan met je ondernemer-vrienden willen ervaren? Of ben je op zoek naar een superleuke activiteit om samen met je collega’s te ondernemen? Dan is het een ontzettend leuk idee om eens een dag te plannen om samen kever te rijden. Natuurlijk hoef je geen kever te bezitten om dit waar te kunnen maken. Er zijn namelijk bedrijven waar je kever rijden kunt. Alles hierover lees je op de site hetschwarzwald.nl. Via dit bedrijf kun je namelijk kever rijden. Trouwens, ook als je wilt trouwen kun je hier altijd slagen. Plan hier bijvoorbeeld de huwelijksvoltrekking, of organiseer je feest. Of doe gewoon niet moeilijk en laat alles gebeuren op deze locatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn