Kies Serious Gaming in Utrecht

Wil jij graag een grote verandering ondergaan binnen je bedrijf, maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Dan hebben we de tip voor je op dit gebied. Met Serious Gaming in Utrecht ga jij namelijk op een zeer efficiënte en makkelijke wijze de veranderingen die jij voor ogen hebt kunnen doorvoeren. Bij het bedrijf Salsaparilla ben je hiervoor aan het juiste adres. Zij hebben het Serious Gaming in Utrecht ontwikkeld voor verschillende vakgebieden.

  • Zorg
  • Onderwijs
  • Overheid

Een van de dingen die zij voor ogen hadden was om het doorvoeren van (grote) veranderingen op de werkvloer zo makkelijk mogelijk te maken. Als je als ondernemer wel eens eerder geprobeerd hebt om een (grote) verandering te ondergaan dan is de kans groot dat je ervaren hebt dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is. Dit heeft verschillende oorzaken. Ten eerste vinden medewerkers het vaak niet leuk om met veranderingen geconfronteerd te worden. Vaak heeft dit ermee te maken dat ze onzeker zijn over wat hun plaats is binnen de veranderingen en wat ze er nu precies mee moeten doen. Je kunt dan wel een theoretische training volgen op dit gebied, maar vaak is dit niet genoeg. Met Serious Gaming in Utrecht wordt dit op een hele andere manier aangepakt.

De aanpak van Serious Gaming in Utrecht

Bij Salsaparilla weten ze hoe moeilijk het kan zijn voor medewerkers om allerlei nieuwe dingen op de werkvloer te krijgen. Je bent gewend om op een bepaalde manier te werken en dat verandert allemaal opeens. Hier hebben eigenlijk maar weinig mensen zin in. Je wilt er geen moeite in stoppen om een nieuwe manier van werken aan te leren. Met Serious Gaming in Utrecht verandert dit. Hiermee wordt de verandering namelijk op een speelse wijze doorgevoerd. Niet alleen betekent dit dat jouw medewerkers er veel meer plezier in hebben om de veranderingen te ondergaan, het is ook veel sneller succesvol. Tijdens het Serious Gaming in Utrecht wordt er op speelse wijze met de veranderingen omgegaan. Het staat mensen vrij om fouten te maken, zonder dat hier ernstige consequenties aanhangen. Hierdoor staan mensen er veel meer voor open en leren ze dus ook veel sneller. Dat is een van de redenen waarom Serious Gaming in Utrecht zo succesvol is. Bij Salsaparilla weten ze daarnaast precies waar ze mee bezig zijn en ook dat zorgt er iedere keer weer voor dat bedrijven hier met een uitstekende resultaat weggaan.

Zelf aan de slag met de spelen

Van managementgames tot game based verandertrajecten, ze hebben het allemaal bij Salsaparilla. Op de website van het bedrijf kun je precies lezen wat ze allemaal aan te bieden hebben op dit gebied en welke sectoren zij tot nu toe al geholpen hebben met Serious Gaming in Utrecht. Als ook jij een grondige verandering op de werkvloer voor ogen hebt, dan kunnen we je absoluut aanraden om vandaag nog contact op te nemen met het bedrijf. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Je zit niet meteen aan het Serious Gaming in Utrecht vast. Neem gewoon de tijd om te bekijken of dit inderdaad ook voor jouw bedrijf kan werken. De medewerkers kunnen je uiteraard meer vertellen over hoe de games binnen jouw organisatie toegepast kunnen worden en wat zij hierin voor jou kunnen betekenen. Het lijkt misschien een beetje gek om dit op een speelse wijze aan te pakken, maar we kunnen je echt op het hart drukken dat dit werkt. En het is ook nog eens een stuk sneller en effectiever dan veel andere methodes die je hierbij toe kunt passen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn