Kopjes met logo

Met de kopjes met logo maakt u uw restaurant onvergetelijk voor de bezoekers. Hiermee straalt u niet alleen kwaliteit uit, maar ook zorgvuldigheid. U heeft de moeite genomen om te investeren in uw onderneming door kopjes met logo te verzorgen. Door de koffie te serveren in goede kopjes die voorzien zijn van het bedrijfslogo. Een logo kan namelijk al veel doen en vaak zegt het voor mensen al heel veel als zij een cappuccino of latte macchiato drinken uit een herkenbare mok. Met name in deze tijd van sociale media fotograferen mensen zichzelf steeds meer als ze buiten de deur lunchen. Rekening houdend hiermee zorgt u zo ook voor uw eigen promotie. Wanneer u besluit tot het bedrukken van de kopjes, dan wilt u dit door de beste drukker laten doen. Barista Hotelware is al jaren leverancier in producten van porselein en glas die bedrukt worden. Zowel voor het porselein en glas als het bedrukken zorgen zij voor de beste kwaliteit. NIet alleen voeren zij het bedrukken uit, maar zij denken met u mee over het ontwerp zodat u de beste kopjes met logo gaat serveren.

Stijlvolle kopjes met logo van Barista-Hotelware

Als ondernemer staat goede promotie hoog op de agenda. Het tonen van uw bedrijfslogo valt daaronder. Vanzelfsprekend dat u als restauranteigenaar ook kopjes met logo wilt hebben in uw restaurant. Hiervoor zoekt u dan de beste drukker en leverancier uit. Niet alleen kijkt u dan naar een leverancier die mooie kopjes met logo kan leveren, maar ook een die zorgt voor een duurzaam product. U wilt er zeker van zijn dat het logo nog lange tijd te zien is op de kopjes. Wanneer u de warme dranken serveert in servies waarvan de bedrukking vaag wordt, dan maakt u daarmee geen goede indruk. Barista Hotelware levert kopjes met logo waarop de logo’s nog lange tijd te zien zijn. U heeft zo de keuze uit diverse stijlen. Kies stijl uit die het beste aansluit bij uw logo. Indien u hier zelf niet uitkomt, dan kunt u uiteraard advies vragen aan een van de deskundigen van Barista Hotelware. Samen met u gaan ze ervoor zorgen dat u stijlvolle kopjes met logo krijgt die representatief staan voor uw restaurant.

Ervaren in productie en bedrukking

Door de jarenlange ervaring weten wij inmiddels hoe wij het servieswerk van een logo kunnen voorzien. Wij willen ervoor zorgen dat het logo nog lang blijft te zien. Onze kopjes met logo zijn gemaakt van hoogwaardig aardewerk. Dit vereist daarom ook kwalitatieve bedrukking dat nog jarenlang mee gaat. Voor het bedrukken gebruiken wij grote vellen papier die per kleur bedrukt worden met keramische inkt. Deze speciale inkt bestaat uit gemalen glas en kleurstof. Per kleur moet de bedrukking zeker vier uur drogen. Deze manier van bedrukking staat ook bekend als transferdruk, waarbij de grote vellen transfers worden genoemd. De transfers worden afgelakt en de logo’s worden losgeknipt. Vervolgens leggen ze deze in het water zodat de inkt loskomt. Het logo kan dan op de kopjes worden geplakt. Dit proces is heel bewerkelijk, maar dat geldt niet voor de bestelling. Via de website barista-hotelware.com kunt u uw bestelling doorgeven. Indien u al lange tijd uw kopjes met logo laat bedrukken, dan heeft u ook de mogelijkheid meer met de vormgeving bezig te zijn en uw eigen servies te creëren bij Barista Hotelware.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn