Kiezen voor voip

Starten als zelfstandige ondernemer heeft zo de nodige uitdagingen. En dan heb ik het niet alleen voor het opbrengen van de motivatie om iedere dag weer achter je bureau te kruipen. Er zijn een hoop meer dingen waar ik over na moest denken na het oprichten van mijn bedrijf, dan ik in eerste instantie gedacht had. Zo had ik er van tevoren eigenlijk nooit bij stil gestaan wat een telefoonnummer allemaal zou kunnen betekenen. In eerste instantie had ik bedacht om gewoon een mobiel telefoonnummer te nemen en op die manier altijd bereikbaar te zijn voor mijn klanten. Maar al snel hoorde ik van andere ondernemers dat dit eigenlijk helemaal niet zo professioneel staat en dat ik beter voor een vaste lijn kon gaan. Maar daar zitten ook weer de nodige nadelen aan. Zo had ik absoluut niet de tijd om van 9 tot 5 iedere dag naast de telefoon te zitten om deze op te nemen voor het geval er iemand zou bellen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een gepaste oplossing op dit gebied en die vond ik in de vorm van voip bij het bedrijf Voicedata.nl.

  • Zzp
  • Mkb
  • Grootzakelijk

Bij Voicedata helpen ze uiteenlopende soorten bedrijven met voip, oftewel vast-mobiel integratie. En ook als zzp-er ben je daar van harte welkom.

Voip voor de zzp-er

Als zzp-er zit je natuurlijk niet te wachten op hoge telefoonrekeningen en ook wil je flexibel zijn. Daarom was voip voor mij echt de ideale oplossing. Dit zorgde ervoor dat ik overal kon gaan en staan waar ik wilde en tegelijkertijd hoefde ik me geen zorgen te maken over het missen van belangrijke telefoontjes. Die konden namelijk vanaf de vaste telefoon gewoon doorgeschakeld worden naar mijn mobiele telefoon en dat zonder dat ik ooit van sim-kaart hoefde te wisselen. Wel zo handig dus, want als zzp-er ben je al genoeg tijd kwijt aan alle werkzaamheden die je aan het ondernemen bent. Ik ben de laatste persoon die ontkent dat je behoorlijk hard moet werken om een bedrijf echt goed van de grond te krijgen. Het is dan ook heel erg belangrijk dat je hier de nodige uren instopt en dat je zo efficiënt mogelijk werkt. Door te kiezen voor voip van Voicedata krijg je dit op het gebied van telefonie zeker voor elkaar. Ik maak er nu al een aantal maanden gebruik van en ik ben er tot nu toe heel erg tevreden over. Het is makkelijk in gebruik en ik mis nooit belangrijke telefoontjes!

Een telefoon voor alles

Ik heb al een heleboel ondernemers om me heen gezien met meerdere telefoons. Persoonlijk lijkt me dit maar al te onhandig. Wie heeft er nu tijd om meerdere telefoons in de gaten te houden? Ik heb al moeite met een telefoon! Daarom ben ik maar wat blij dat ik voip van het bedrijf Voicedata heb ontdekt. Daarnaast is dit bedrijf ook zeer klantvriendelijk. Voordat ik koos voor voip heb ik een aantal keer contact met ze gehad om bepaalde dingen op een rijtje te krijgen. Ik wilde er tenslotte wel zeker van zijn dat ik de juiste keuze maakte op dit gebied. Het is al heel erg fijn om te weten dat je dit abonnement iedere maand kunt opzeggen en dat je geen aanvullende lasten krijgt. Zeker als beginnende zzp-er krijg je liever geen verrassingen op dit gebied en daar zullen ze bij Voicedata dan ook voor zorgen. Ik heb daarnaast ook zeer positieve verhalen gehoord over de diensten die zij leveren voor de MKB en grootzakelijk. Voip is een echte aanrader dus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn