Koop de beste opslagtank bij ons

Wijtmansplastics - OpslagtankBij veel soorten bedrijven is het zeer nuttig om te beschikken over een goede opslagtank. Ons bedrijf Wijtmans Plastics staat in Nederland en de omliggende landen bekend als één van de beste bedrijven op dit gebied. Bij ons kunt u een standaardmodel opslagtank kopen maar is het ook mogelijk om er eentje op maat te laten maken zodat deze precies aansluit bij de situatie waarin u deze wilt gaan gebruiken. Wij fabriceren de opslagtank zelf en kunnen daarom niet alleen de kwaliteit garanderen maar ook maken wat u maar wilt of aanpassingen doen aan de standaardmodellen. Een opslagtank in alle soorten en maten kunt u dus zonder moeite bij ons vinden. Of het nou gaat om een zeer groot model waar duizenden liters in moeten kunnen of een bescheiden opslagtank voor een paar honderd liter, in alle gevallen kunt u bij ons een bestelling plaatsen voor dit specifieke product. Er zijn veel verschillende situaties en werkzaamheden waarbij de opslagtank van pas kan komen, zo zijn bijvoorbeeld te gebruiken als afvaltank waar bijvoorbeeld verontreinigd water in kan worden opgeslagen, maar is het ook mogelijk om mengvaten bij ons te bestellen waarin ruimte is voor vele toevoegingen en accessoires. Voor alle producten die wij maken gaat op dat ze van de allerbeste kwaliteit zijn en dat ze indien u dit nodig acht op maat kunnen worden gemaakt met allerlei handige toevoegingen zoals bijvoorbeeld mangaten of bepaalde deksels, sluitingen en vormen van de opslagtank. Het is zowel mogelijk om een verticale of horizontale tank te bestellen, zodat ze geplaatst kunnen worden zoals u dat wilt. Ook is het niet zo dat een opslagtank die wij verkopen per se een cilinder hoeft te zijn, het ook mogelijk om een meer vierkant of rechthoekig ontwerp te laten maken. Het is tevens mogelijk om voor enkelwandig of dubbelwandig te kiezen, afhankelijk van de vloeistoffen die u er in wilt opslaan. Als u alles wilt weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van een opslagtank dan kunt u hier op onze site alles over vinden. Hier staat ook al onze contactinformatie zodat u met gemak ons kunt bereiken om vragen te stellen of bijvoorbeeld een offerte aan te vragen.

Een opslagtank van de hoogste kwaliteit bestellen

Dat wij in zowel Nederland als ook in België en Duitsland worden gezien als een van de marktleiders en een van de beste bedrijven op het gebied van kunststof constructies en toepassingen is natuurlijk niet voor niks. Wij hebben door de jaren heen veel klanten zeer tevreden gemaakt. Niet alleen door onze fantastische producten, zoals bijvoorbeeld de opslagtank, maar ook door de hoge mate van service die wij onze klanten bieden. Wij denken altijd mee om de juiste oplossing te vinden voor een specifieke situatie en kunnen daardoor onze klanten vaak zeer goed helpen. Wij maken de opslagtank die u bij ons kunt bestellen zelf en op maat waardoor het mogelijk is om zelf bepaalde details te regelen en bijvoorbeeld het volume van de opslagtank te bepalen. Verdere mogelijkheden die wij in de opslagtank kunnen verwerken zijn onder andere:

  • Vulflens met hevelbreker
  • Vulkranen
  • Niveau-vlottersystemen
  • Hijsogen op de tank
  • Lekdetectiesysteem in de dubbele wand
  • Radar- of ultrasone niveaumeter
  • Verwarmingsspiralen

En nog vele andere mogelijkheden. Voor het totale overzicht verwijs ik u graag door naar de website waar u alle mogelijkheden duidelijk op een rijtje kunt vinden. Voor vele kunststof constructies kunt u bij ons terecht en het is ook zeker mogelijk om meerdere producten in een keer te bestellen zodat u snel klaar bent en het gemakkelijk centraal bij één bedrijf geregeld heeft. Wij kunnen bijvoorbeeld ook rioolputten en afvoergoten voor u regelen en tevens verkopen wij olie- en vetafscheiders. Voor een divers aanbod van kunststofproducten kunt u dus nergens beter naartoe dan naar Wijtmans Plastics.

Experts op het gebied van diverse kunststofproducten

Ons bedrijf kan zowel standaardproducten leveren als maatwerk voor u verzorgen. Hierdoor kunnen wij vaak oplossingen bieden die andere bedrijven niet kunnen. Omdat wij zelf over een werkplaats beschikken met de juiste apparatuur om mechanisch en thermisch producten te maken van thermoplastische halffabricaten kunnen wij allerhande zaken op maat voor u fabriceren. Handig is ook zeker dat wij contacten en contracten hebben met diverse constructiebedrijven in Nederland. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket bieden van productie tot constructie en installatie. Als u bij ons een opslagtank koopt dan hoeft u dus, indien u hier voor kiest, zelf nog maar heel weinig werk er aan te besteden. Vanaf eind jaren zeventig opereert ons bedrijf in deze branche en in die jarenlange ervaring merkt u zeker als u met ons in contact komt. Wij verkopen naast onze eigen producten van de hoogste kwaliteit ook enkele artikelen die door andere producenten zijn gemaakt. Zo kunt u bij ons onder andere ook terecht voor Huaraton afvoergoten en diverse rotatiegiet-producten. Inmiddels hebben wij aan veel diverse branches geleverd, waaronder de scheepsbouw en installatietechniek, maar ook in de weg- en waterbouw is ons bedrijf Wijtmans Plastics geliefd. Op onze website kunt u alles over ons bedrijf en over de reeds door ons gerealiseerde projecten vinden. Wij helpen u zeer graag bij het vinden van een ideale oplossing, dus vraag ons vooral om hulp als u ergens niet uit komt. Samen kunnen we voor eenieder de perfecte opslagtank of een van onze andere kunststof constructies vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn