Leidingwaterkoeler

Een leidingwaterkoeler is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een duurzame en makkelijke manier om uw werknemers en uw klanten een heerlijk glaasje koel water voor te zetten. Onze leidingwaterkoelers sluit u namelijk gewoon aan op de waterleiding, zodat u nooit meer zorgen hoeft te maken over wanneer u de waterfles hoeft te vervangen. U heeft gewoon altijd koel water bij de hand. En niet gewoon leidingwater: met ons geavanceerd filtersysteem heeft u drinkwater dat voldoet aan de hoogste hygiënenormen. De ideale oplossing dus voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en zuivere manier van water serveren.

De juiste leidingwaterkoeler voor uw bedrijf

Aqua Light is uw expert als het gaat om waterkoelers en alle toebehoren. Wij leveren zelf waterkoelers, die zowel op leidingwater als op een fles kunnen worden aangesloten. Wij werken vele met waterflessen en bieden onder andere een service waarbij we zelf de flessen ophalen en nieuwe flessen leveren, zonder extra betaling. Hiermee wordt het nog makkelijker om uw werknemers en uw klanten te voorzien van koel en zuiver water. Naast dat wij een ruim assortiment watercoolers aangesloten op fles hebben bieden wij dus ook verschillende leidingwaterkoelers aan. Deze koelers worden aangesloten op de waterleiding, zodat u geen gebruik meer hoeft te maken van flessen. Dat betekent niet meer uw hoeveelheid flessen in de gaten houden en niet meer moeilijk doen met het vervangen van flessen, een taakje waar u wel even goed bij op moet letten en die u het liefst met twee personen uitvoert. Een leidingwaterkoeler gebruikt gewoon het leidingwater, dat in Nederland van uitstekende kwaliteit is. Daar komt nog eens bij dat wij een geavanceerd filtersysteem gebruiken, waarmee we de hygiëne kunnen waarborgen. Als u namelijk water drinkt uit een gewone kraan dan wordt deze kraan ook gebruikt voor andere zaken, bijvoorbeeld het doen van de afwas of het wassen van uw handen. Hierdoor kan het water snel verontreinigd raken, wat u natuurlijk wilt voorkomen. Door het gebruik van een leidingwaterkoeler zorgt u ervoor dat u dit gescheiden houdt en dat er geen water wordt gedronken uit kranen die eigenlijk ergens anders voor bedoelt zijn. Een koeler geeft direct aan dat daar water uit moet worden gedronken en werkt dus heel goed om het risico op verontreiniging van uw andere kranen te voorkomen.

Waarom kiezen voor een koeler?

Maar een leidingwaterkoeler heeft natuurlijk nog meer voordelen, naast het bewaren van de hygiëne. U heeft namelijk altijd beschikking over heerlijk koel water, dat uitermate geschikt is als drinkwater. Door de leidingwaterkoeler in uw ontvangstruimte of vergaderruimte te zetten straalt u gelijk gastvrijheid uit. Uit onze ervaring blijkt dat veel gasten het waarderen als ze op een toegankelijke manier water kunnen drinken, zeker nu steeds meer mensen ervoor kiezen fris en andere suikerdranken links te laten liggen. En natuurlijk is het voor uw werknemers zelf ook gewoon heel fijn: zij hebben de hele dag toegang tot koel water. Daarnaast werkt het als sociale ‘eyecatcher’ in uw bedrijf: werknemers komen elkaar tegen bij de waterkoeler en hebben dan even tijd voor een praatje. En vergeet ook het gezondheidsvoordeel niet: werknemers die veel water drinken worden minder snel ziek, wat betekent dat u minder ziekteverzuim heeft. Heeft u interesse gekregen in een leidingwaterkoeler van Aqua Light? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Wij komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden te bespreken of om een proefapparaat te plaatsen. Zo kunt u alvast even wennen aan uw leidingwaterkoeler en kunt u bepalen of een leidingwaterkoeler de juiste oplossing voor uw kantoor is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn