Ons bedrijf koopt hier altijd haar nieuwe trucks

Als transportbedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe klanten. In de afgelopen jaren zijn de zaken zo goed gegaan, dat wij niet alleen heel veel mensen hebben kunnen helpen met het vervoeren van hun goederen, maar ook hebben wij mogelijkheden gezien om uit te gaan breiden. Dat is natuurlijk altijd prettig om te merken al is het een heel gepuzzel om te kijken hoe je deze uitbreiding het beste aan kunt pakken. Je moet namelijk een forse investering doen en dan is het goed om te kijken waar je dit het beste kunt doen. Omdat bij ons een uitbreiding bestaat uit het aanschaffen van nieuwe trucks, zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons aan goede trucks voor een nog mooiere prijs zou kunnen aanbieden. Dat was geen eenvoudige zoektocht. Het is namelijk zo dat heel veel bedrijven in Nederland weliswaar goede trucks aanbieden, maar hier vragen zij vaak ook enorme bedragen voor. Dat was niet waar wij naar op zoek waren en vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die wij hadden om elders goede trucks te kopen voor een mooie prijs. Van een bevriend bedrijf kregen wij te horen dat wij een keer op de site van Hesselink-Trucks.nl zouden moeten gaan kijken. Hier worden namelijk heel goede trucks aangeboden, zo kregen wij te horen. Daar hadden wij wel oren naar en vandaar dat wij diezelfde dag nog even zijn gaan kijken wat deze aanbieder allemaal voor ons zou kunnen betekenen. Wij hadden al heel snel in de gaten dat wij hier een schot in de roos hadden. Hier vonden wij namelijk trucks van het merk Volvo en daar waren wij ook naar op zoek. Het mooie was vooral dat men hier heel goede prijzen rekent voor de trucks die ze hier aanbieden en dat betekende voor ons dat de uitbreiding weer een stap in de goede richting had gezet. Kortom, wij waren heel blij dat wij Hesselink-Trucks.nl hebben weten te vinden.

Wij kochten hier twee trucks + opleggers

Toen wij eenmaal in contact waren gekomen met de mensen van Hesselink-trucks.nl, zijn wij een keer bij hen langs gegaan om de trucks te bekijken die zij aanboden. Wij vonden het heel erg prettig om te zien dat men hier heel veel mogelijkheden aanbiedt, dat wil zeggen, men houdt rekening met ieder budget waardoor je dus voor weinig geld ook een heel mooie truck kunt bemachtigen. Omdat je aan een truck alleen niet heel veel hebt wanneer je geen oplegger hebt, hebben wij ook bij dit bedrijf gekeken naar de opleggers die zij te koop aanboden. Het is namelijk zo dat men hier heel veel opleggers heeft die voor allerlei doeleinden kunnen worden ingezet. Wij hebben op deze manier twee heel goede trucks weten te kopen en ook hebben wij twee geschikte opleggers weten te vinden. Uiteindelijk hebben wij dit alles voor een heel aantrekkelijke prijs weten te bemachtigen en wij kunnen dan ook zeggen dat wij heel tevreden zijn over de zaken die wij hebben mogen doen met de mensen van Hesselink-Trucks.nl. Kijk voor meer informatie ook even op hun site, u zult zien dat zij altijd een zeer uitgebreid aanbod hebben.

Hier kunt u voor weinig geld een fantastische truck aankopen

Wanneer u ook op zoek bent naar mogelijkheden om uw transportbedrijf uit te breiden, dan raad ik u aan om snel even naar de site van dit bedrijf te komen kijken. Hier kunt u namelijk terecht voor:

  • een truck die grondig is nagekeken
  • een oplegger die nog vele jaren mee kan
  • advies over welke truck geschikt is voor uw situatie
  • hesselink-trucks.nl
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn