Massive Pro: Licht en geluid verhuur in Rotterdam

Binnenkort een groots evenement op het programma staan en hiervoor nog op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in licht en geluid verhuur in Rotterdam? Kijk dan niet verder, want bij Massive Pro weten ze als geen ander de mooiste licht en geluidseffecten te realiseren voor elk evenement; van intiem feest tot een groots concert. Massive Pro is te vinden via http://massivepro.nl/ en heeft zich gespecialiseerd in licht en geluid verhuur voor Rotterdam en omstreken. Al meer dan 25 jaar is Massieve Productions het adres voor licht en geluid verhuur in Rotterdam. Door het gebruik van zeer ervaren geluidstechnici en lichtmannen bent u verzekerd van top geluid en geweldige lichteffecten op uw evenement. Bovendien maken wij gebruik van kwaliteitsmateriaal van topmerken. De combinatie van vakmensen en het inzetten van kwaliteitsmateriaal maakt dat elk evenement, van festival, of feest tot groots concert echt een succes wordt. Door de fraaie licht- en geluidseffecten wordt het een ware beleving voor uw concertbezoekers.

De beste licht en geluid verhuur van Rotterdam en omstreken

Dat wij weten waar wij over praten blijkt uit onze jarenlange ervaring in het verhuren van licht, geluid en podia. En of het gaat om een feest met 100 mensen of zelfs 1000 mensen bij Massive Pro zijn wij  gespecialiseerd in licht en geluid verhuur in Rotterdam voor elk groots of klein feest. Zo denken wij graag mee over de meest geschikte apparatuur en indeling van podia en tribunes. We bieden ook servicecontracten aan waarbij wij het onderhoud aan uw apparatuur regelen. Waarin wij uitblinken:

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar
  • Wij verzorgen uw evenement tot in de puntjes
  • Zeer ervaren in licht en geluid verhuur in Rotterdam en omstreken
  • Verzorgen van geluid, licht en podia
  • Professionele apparatuur

Bij Massive Pro – het bedrijf voor licht en geluid verhuur in Rotterdam – streven wij ernaar dat uw evenement echt een succes wordt. Een evenement waar uw gasten nog heel lang over na praten. En of het nou gaat om het huren van licht en geluid voor een festival of het bouwen van podia voor een gaaf popconcert, wij draaien onze hand er niet voor om.

Genieten, genieten en nog eens genieten van alle special effects

Een bedrijf nodig met licht en geluid verhuur in Rotterdam? Massive Pro kan u hierbij helpen: wij hebben top geluids- en lichtapparatuur voor elke gewenste ambiance. Of het nu gaat om een draadloze microfoon, een speaker, draadloze headsets of een toffe digitale mengtafel, wij hebben het in ons verhuuraanbod. Ook een gave dj box voor uw dj behoort tot ons assortiment. Geluid daar valt of staat immers alles mee. Ook de gaafste lichteffecten zijn bij ons te huur zoals stroboscopen en spots. Zo wordt elk discofeest of partij een indrukwekkend licht spektakel. Maar we bieden meer! Naast licht en geluid verzorgen wij ook graag de opbouw van podia en de aankleding. Ook kunnen wij uw podia deskundig en vlot opbouwen en afbreken. Wij kunnen u een totaalpakket bieden voor uw evenement. En dat met de beste kwaliteit en jarenlange ervaring. Voor advies op maat  helpen onze specialisten u graag om samen met u de juiste producten uit te kiezen geheel afgestemd op het door u te verzorgen evenement. Dit uiteraard binnen het gewenste budget en altijd met top kwaliteit producten en gespecialiseerde vakmensen. Heeft u binnenkort een feest te organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op want bij Massive Pro zijn ze echte pro’s als het gaat om licht en geluid verhuur in Rotterdam en omstreken. Zo wordt uw feest gegarandeerd een succes.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn