Meer weten over jouw kantoorinrichting

Bij het bedrijf KATO Kantoorinrichting & Projecten komen wij regelmatig in bedrijfspanden waar de kantoorinrichting op zijn zachtst gezegd niet bepaald optimaal is. Veel ondernemers lijken maar wat te doen op dit gebied zonder hier de juiste aandacht aan te besteden. En dat is in onze ogen toch een grote fout om te maken. Er zijn namelijk een heleboel voordelen die je kunt halen uit het hebben van de juiste kantoorinrichting.

  • Hogere productiviteit
  • Lagere ziekteverzuim
  • Tevreden klanten en medewerkers

Wanneer je jezelf in de schoenen van je medewerkers of je klanten plaatst en je kijkt vanuit hun standpunt naar jouw kantoorinrichting, zou je er dan blij mee zijn? Het hebben van de juiste meubelen, maar ook het creëren van de juiste sfeer is hierbij heel erg belangrijk. En dat is iets wat veel ondernemers met hun huidige kantoorinrichting toch niet bereiken. Daarom komen wij van KATO Kantoorinrichting & Projecten graag bij je langs om je hierbij te helpen. Van het uitzoeken van nieuwe meubelen tot het compleet herinrichten van je kantoor. We kunnen het allemaal voor je doen. Je zult zeker niet de eerste of de laatste ondernemer zijn die wij op dit gebied uitstekend verder kunnen helpen.

Wat kan een goede kantoorinrichting voor jou doen

Het hebben van een goede werkplek is belangrijk voor de productiviteit van een werknemer. Wij zien dan ook in veel gevallen dat bijvoorbeeld de productiviteit omhoog gaat met een nieuwe kantoorinrichting. Maar hoe komt dit nu eigenlijk? Wij zorgen ervoor dat mensen werken aan een goed (en vaak verstelbaar) bureau. Daarnaast kan een ergonomische bureaustoel ook voor een heleboel verschil zorgen. Het is dan ook niet gek dat hiermee de productiviteit omhoog gaat. Een ander punt wat in veel kantoren niet goed geregeld is, is de verlichting. Door voor de juiste hoeveelheid ligt op iedere werkplek te zorgen, kan iedereen goed werken. Het moet niet te donker zijn, maar een te fel licht kan ook averechts werken. Je ziet dus in hoe belangrijk het is om dit op de juiste manier aan te pakken. En wij kunnen je daar heel erg goed bij helpen. Wil je geen complete nieuwe kantoorinrichting, maar wel de juiste aanpassingen maken? Dan pakken wij dat project graag voor je op. Wil je juist wel een compleet nieuwe kantoorinrichting? Ook dan staan we voor je klaar. Het enige wat jij hoeft te doen is contact met ons op te nemen.

Merk meteen verschil

Alle bedrijven en ondernemers die wij tot nu toe op het gebied van inrichting geholpen hebben. Zagen vrijwel direct verschil. Door gebruik te maken van de juiste stoelen en bureaus hoeven mensen zich veel minder vaak ziek te melden. En sowieso gaat de tevredenheid onder de werknemers flink omhoog. Een ander punt waar je natuurlijk rekening mee moet houden op dit gebied zijn de klanten die jouw bedrijfspand bezoeken. Zij hebben natuurlijk een ander zicht op het bedrijf dan bijvoorbeeld jouw ondernemers. Het hebben van een aparte ontvangstruimte is dan ook zeker geen verkeerde keuze. Wil jij graag meer weten over hoe jij jouw kantoorinrichting kunt verbeteren? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Je kunt via onze website heel erg makkelijk een afspraak maken voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we alle mogelijkheden die wij je te bieden hebben met je doornemen. Jij kunt daarbij aangeven waar je nu wel en niet naar op zoek bent. Het is zeker een verstandige keuze om gewoon eens het gesprek met ons aan te gaan en op die manier jouw inrichting te verbeteren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn