Met Sim Only overal en altijd bereikbaar

Tegenwoordig kunnen we onze mobiele telefoons echt niet meer vergeten. We worden bijna geacht om overal en altijd bereikbaar te zijn. Of het nou telefonisch is of via WhatsApp, je moet bereikbaar zijn. Heel veel mensen kiezen daarom ook voor een abonnement met een telefoon. De maandelijkse kosten zijn dan wel een stuk hoger dan de losse abonnementen, maar je hebt dan in ieder geval een telefoon. Toch zijn er ook weer veel mensen die dat allemaal maar wat lastig vinden. Je hebt bijvoorbeeld nog een goedwerkend telefoon en vindt een nieuwe telefoon overbodig. Voor deze groep hebben wij Sim Only-abonnementen. Dit is een abonnement waarbij géén nieuwe telefoon wordt aangeschaft. Er wordt alleen een abonnement geregeld voor telefonie en internet.

Goedkoper met een Sim Only-abonnement

Sim Only begint tegenwoordig heel populair te worden, want steeds meer telefoons gaan een langere tijd mee. Dit is goed voor https://www.simonly.com. Zij verkopen namelijk diverse Sim Only-abonnementen voor verschillende tarieven. Het is goed om te beseffen dat zo’n abonnement goedkoop lijkt, maar dat daar nog een eventuele nieuwe aanschaf van een telefoon los bij bovenop komt. Toch vind ik zelf een Sim Only-abonnement erg prettig. Het geeft mij het idee dat ik goedkoper uit ben, hoewel dat misschien niet altijd hoeft te kloppen. Op de website van simonly.com heb je echt keuze uit heel veel verschillende abonnementen. Het is een website die alle abonnementen namelijk bij elkaar zet. Zo kun je in één oogopslag zien wat voor prijzen er worden gehanteerd. Voordat je een abonnement afsluit is het goed om te weten wat je precies wil:

 • Hoeveel belminuten of sms’jes wil je?
 • Hoe vaak maak je gebruik van mobiel internet?

Deze twee vragen sluiten vaak heel wat abonnementen uit. Tegenwoordig sms’en we bijna niet meer. We maken immers gebruik van WhatsApp. Daarom kan het verstandig zijn om een abonnement te kiezen met een groot aantal MB’s internet. simonly.com. Dit is afhankelijk van de provider en het soort contract dat je afsluit. Kies je voor een maandcontract? Dan kun je op het gewenste moment de gewenste aanpassing doorvoeren. Kies je voor een jaarcontract of een contract van twee jaar? Dan kan dit pas nadat het contract is afgelopen. Het contract wordt daarna omgezet in een contract dat je per maand kunt opzeggen.

Let op de dekking

Het is goed om te weten dat steeds meer providers een goede landelijke dekking hebben als het gaat om mobiel bereik. Steeds meer mensen maken gebruik van een 4G of een 4G+ netwerk. Daarom bieden wij dit zoveel mogelijk aan. Toch kan het handig zijn om ook te onderzoeken welke provider het sterkste staat in de omgeving waar jij je het meeste bevindt. Het kan voorkomen dat KPN een sterke dekking heeft, terwijl T-Mobile een minder sterkere dekking heeft in hetzelfde gebied. Dit is een belangrijk advies. Je wilt immers niet dat je straks ‘in de kou’ komt te staan, omdat je niet voldoende bereikbaar kunt zijn. Bij Sim Only kijken ze naar abonnementen van de volgende providers:

 • Ben
 • Hollandsnieuwe
 • KPN
 • Lebara
 • Robin Mobile
 • Simpel
 • Simyo
 • T-Mobile
 • Tele2
 • Telfort
 • Vodafone
 • Youfone

Blijf op de hoogte van alle abonnementen door regelmatig https://www.simonly.com/ te bezoeken. Deze website doet voor jou al het vooronderzoek. Het enige wat je zelf moet doen is het maken van een uiteindelijke keuze. Kies voor eenvoudig en ga voor een Sim Only-abonnement. Behoud je fijne telefoon, makkelijker kan bijna niet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn