Verblijf in een seniorenhotel

We vinden het fijn om te genieten van rust en ontspannen. Wandelen en buiten zijn vinden we dan ook heerlijk. Als we een weekend weg zijn dan vinden we rust ook heel belangrijk. Helaas hebben we slechte ervaringen opgedaan bij eerdere hotels. We verbleven toen in een hotel met veel jongeren die in de nacht lawaai maakte. Dit was niet prettig voor ons. Sinds deze vervelende situatie zijn we heel alert op hotelovernachtingen. Als je wat ouder bent heb je nu eenmaal geen behoefte meer aan lawaai om je heen. Je bent toe aan stilte in de nacht en aan een ontspannende omgeving. Ik ging dus op zoek naar een seniorenhotel dat hier voor is gemaakt. En ik was blij verrast dat we terecht konden bij het mooie hotel Kruising. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een prettig seniorenhotel.  

Een seniorenhotel voor rust

Als je jong bent wil je nog van alles beleven, dan sta je tot laat in de kroeg te dansen. Maar naarmate je ouder wordt dan heb je het allemaal gezien en meegemaakt. Dan is het niet meer prettig om pas midden in de nacht te gaan slapen. Je ritme verandert ook met het verstrijken van de jaren. Elke morgen word ik stipt om half zeven wakker, dit zorgt er dan ook voor dat ik op tijd ga slapen. Ik begrijp de behoefte van jonge mensen heel goed maar daar ben ik niet meer naar op zoek. As ik een weekend weg ga wil ik genieten van een andere omgeving, heerlijk rusten in mijn kamer en nieuwe herinneringen beleven. We zijn gek op buiten zijn en wandelen en in de omgeving van dit hotel is de omgeving prachtig. Ook vond ik heel fijn dat er in dit seniorenhotel allemaal leeftijdsgenoten aanwezig waren zodat we met elkaar wat konden ondernemen.

Een hotel om te ontspannen

Voor iedereen op leeftijd die een weekend weg gaat om te ontspannen raad ik aan om een overnachting te boeken bij dit seniorenhotel. Dit zorgt er voor dat het in de nacht helemaal stil is en je goed kan uitrusten. Het is daarnaast ook nog heel gezellig om met leeftijdsgenoten te zijn en met elkaar dingen te ondernemen: Waarom wil je naar een seniorenhotel:

  • Alle gasten hebben dezelfde leeftijd, dit schept een intense band
  • Iedereen gaat op tijd naar bed en het is in de nacht dan ook muisstil.
  • Het was er zelfs stiller dan in mijn huidige woonplaats.  

De ontbijt ruimte is een gezellige boel. We worden allemaal op een vroeg tijdstip wakker en maken van onze ochtend dan ook de beste start van de dag. Ik vond het ontbijtbuffet dan echt een gezellige gelegenheid om met iedereen te kletsen. In dit hotel ontstaan vriendschappen omdat je van dezelfde leeftijd bent. Hierdoor onderneem je ook gemakkelijk samen activiteiten. De sfeer is gemoedelijk, het is heel fijn om grapjes te maken over alle lichamelijke ongemakken met mijn leeftijdsgenoten. Dit seniorenhotel biedt alles wat je nodig hebt, rust, gezelligheid en voldoende activiteiten. We vinden het heerlijk om een weekend weg te gaan. Maar we hebben dan wel behoefte aan rust en ontspanning. Een heerlijke wandeling maken in de buurt en op tijd naar bed met een goed boek vinden we ontspannend. We hebben er dan ook geen behoefte aan om in een hotel te verblijven met jongeren die de nacht doorbrengen in een café of gezinnen met jonge kinderen. Een seniorenhotel is dan heerlijk voor onze leeftijd. Bij Kruiselt is het verblijf heel prettig. Wil je meer weten neem dan een kijkje op https://www.kruisselt.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn