Ons bedrijf bestelde hier nieuwe verhoogde vloeren

Ons bedrijf is gevestigd in een heel oud pand en wij hebben al een aantal keer last gehad van wateroverlast. Dat leverde ons de laatste keer heel erg veel problemen op en vandaar dat wij, nadat wij al het water weer hadden opgeruimd, op zoek zijn gegaan naar mogelijkheden om eventuele schade de volgende keer op te lossen. Wij zijn op het internet gaan zoeken en al heel snel kwamen wij terecht op de site van Systemfloortechnics en hier zagen wij dat wij hier verhoogde vloeren konden bestellen. Het fijne aan dergelijke verhoogde vloeren is dat zij dus los van de grond staan. Weliswaar rust het geheel op vloervijzels, maar mocht er bij ons ooit weer een watersnood ontstaan, dan is onze elektronische apparatuur in ieder geval heel erg veilig. Wij hadden daarom heel veel interesse in deze verhoogde vloeren en vandaar dat wij maar even zijn gaan informeren of het mogelijk was dat er een keer iemand van Systemfloortechnics.nl bij ons langs zou kunnen komen. Wij legden dus even contact met een van de medewerkers van dit bedrijf en deze persoon kon ons al heel snel heel goed helpen. Dat hebben wij heel erg gewaardeerd en wij hebben ook heel veel aan zijn tips gehad. Uiteindelijk zijn wij met dit bedrijf in zee gegaan en dat heeft ons geen windeieren gelegd. Wij hadden namelijk laatst alweer een gesprongen waterleiding, maar omdat wij nu verhoogde vloeren hadden, hebben wij nauwelijks schade opgelopen. Ondanks dat het geen grote investering was, was het het geld dus meer dan waard dat wij ons pand inmiddels voorzien hebben van verhoogde vloeren. De samenwerking met Systemfloortechnics.nl is ons dan ook heel goed bevallen en daar wil ik u hier graag wat meer over vertellen.

Wij kregen de vloervijzels gratis bij onze verhoogde vloeren

Omdat wij een heel grote bestelling hebben gedaan bij Systemfloortechnics.nl, mochten wij de vloervijzels gratis krijgen bij onze verhoogde vloeren. Dat vonden wij een heel aardig gebaar. Wij hebben het dan ook zeer gewaardeerd dat deze mensen er alles aan hebben gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben nog geen seconde spijt gehad van onze verhoogde vloeren omdat deze namelijk heel erg functioneel zijn. Wij hebben gemerkt dat je ze heel erg kunt belasten zonder dat ze ook maar een krimp zullen geven. Dat is iets waar wij fanatiek gebruik van maken want wij hebben veel zwaar materiaal wat wij nu dus allemaal op deze verhoogde vloeren hebben kunnen zetten. Daarbij is het voor ons heel erg prettig dat deze verhoogde vloeren demontabel zijn waardoor wij de vloer dus kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Zo hebben wij laatst een nieuwe grote centrale systeemkast gekocht en daarvoor moest de vloer een beetje worden opgehoogd. Dat kon eenvoudig en dat was voor ons heel prettig werken. Wij kozen voor de SB 1973 en wij raden u deze vloer ook van harte aan wanneer u gaat voor hoogwaardige en functionele kwaliteit.

Wij kunnen weer jaren vooruit

Wij zijn heel blij dat wij voor Systemfloortechnics.nl gekozen hebben en wij raden u dit bedrijf dan ook van harte aan. Hier moet u namelijk zijn voor:

  • installatievloeren
  • computervloeren
  • systeemvloeren
  • accessoires van alle bovengenoemde vloeren

Kijk snel even op de site van Systemfloortechnics.nl om te zien wat men u hier allemaal te bieden heeft. U zult merken dat zij een pakket op maat kunnen leveren. Maak dus vandaag nog even uw wensen aan dit bedrijf kenbaar en men zal zijn uiterste best voor u gaan doen, dat hebben wij namelijk ook zo ervaren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn