Wij verkopen hier Schachenmayr Catania

Bent u een groot liefhebber van handwerken en werkt u het liefst met de beste materialen? Dan hebben wij goed nieuws voor u: bij ons op de site kunt u namelijk voor een heel aantrekkelijke prijs Schachenmayr Catania kopen. Wij hebben namelijk alles van Schachenmayr Catania in ons assortiment opgenomen en het wordt een hele toer om een kleur van Schachenmayr Catania te bedenken die wij niet aan u zouden kunnen verkopen. Wij merken dat heel veel mensen kiezen voor Schachenmayr Catania wanneer zij gaan borduren en daar hebben zij uiteraard hun redenen voor. Wie namelijk kiest voor Schachenmayr Catania kiest voor kwaliteit. Dit garen is namelijk gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor heel sterk. Daarnaast kunt u dit product, zoals we reeds schreven, kopen in alle kleuren van de regenboog. Daarmee verzekert u zichzelf ervan dat u iedere gewenste afbeelding in uw borduurwerk kunt verwezenlijken. U zult zien dat het heel fijn werken is met Schachenmayr Catania omdat dit merk er altijd voor zorgt dat het weliswaar stevig is, maar dat het een fijn materiaal is om mee te werken. Dat komt voornamelijk door de wijze waarop het garen gespoeld is. In de fabriek van de producent wordt namelijk gebruik gemaakt van speciale spoelbaden waardoor het garen niet alleen zijn prachtige kleur krijgt, maar waardoor het ook heel stevig wordt. Geen wonder dus dat heel handwerklievend Nederland het liefst met dit merk wil werken. Wij verkopen het u voor een zeer zachte prijs omdat wij de lol van het handwerken niet voor u willen bederven. Wij hopen dat wij u daarom snel een keer op onze site mogen ontvangen zodat u kunt zien hoeveel kleuren wij u wel niet zouden kunnen leveren. Kom daarom snel even een kijkje nemen op Handwerk-Hobbyzaak.nl. Hier kunt u vandaag nog een bestelling plaatsen en dan zorgen wij dat u uw goederen morgen al in huis heeft.

Hoe meer Schachenmayr Catania u bestelt, hoe meer korting u krijgt

Wij willen u graag vertellen dat wanneer u besluit om bij ons via de site Schachenmayr Catania te komen bestellen, u kunt sparen voor korting op uw volgende bestelling. Zo heeft u dus niet alleen de beschikking tot de meest mooie materialen voor u handwerkprojecten, u bespaart ook nog een keer een hele hoop geld. Wij nodigen u graag uit om te komen kijken welke kleuren Schachenmayr Catania wij allemaal in ons assortiment hebben opgenomen. Zoals u waarschijnlijk wel weet staat Schachenmayr Catania erom bekend dat zij in alle kleuren van de regenboog wordt gemaakt en daardoor kunt u heel fijne kleurschakeringen in uw werk verwerken. U zult zien dat u met Schachenmayr Catania details in uw werk kunt vastleggen die met andere garen van andere merken nooit gemaakt zouden kunnen worden. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer wilt komen bekijken wat u allemaal bij ons zou willen kopen. Wij helpen u graag en wij staan altijd voor u klaar om u te helpen met het zoeken naar de juiste kleur. Kijk dus vandaag nog even op onze site Handwerk-Hobbyzaak.nl.

Wij verkopen alle kleuren van de regenboog

Heeft u al een kijkje genomen op onze site? Zo niet dan nodigen wij u van harte uit om dit alsnog even te doen. U zult zien dat u voor minder dan vier euro een prachtige kleur garen bij ons kunt aanschaffen. Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan kunnen de volgende details van ons garen u misschien overtuigen:

  • per bol heeft u ongeveer 125 meter
  • voor 1 trui heeft u ongeveer 10 bollen nodig
  • prijzen starten vanaf 3,20 per bol

Wij hopen u snel op Handwerk-Hobbyzaak.nl te mogen begroeten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn